середа, 31 травня 2017 17:26

Стрілянина на ринку: поліцейський намагався "залагодити" конфлікт

Стрілянина на ринку: поліцейський намагався "залагодити" конфлікт
На одному з ринків стався конфлікт між підприємцем й продавчинею. Втрутився поліцейський. Намагався втихомирити чоловіка і вистрілив у повітря ФОТО: uapress.info

30 травня на одному із місцевих ринків Харкова сталася стрілянина. Старший інспектор спецбатальйону "Харків-1" намагався залагодити конфлікт.

Про це у Facebook повідомила поліція Харківщини.

"Між підприємцем і жінкою-продавцем виник конфлікт. Чоловік поводив себе агресивно. Коли поліцейський зробив зауваження, той почав нервувати. Ще більше розлютився, коли правоохоронець погрожував викликати поліцію. Тоді чоловік накинувся на інспектора. Останній зробив постріл у повітря, аби його вгамувати. Відомо, що поліцейський на той момент був не на службі. При собі не мав табельної зброї. Вистрілив зі свого травматичного пістолета", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомі обстріляли зерновий склад, одна особа поранена

За цим фактом відкрили кримінальне провадження. Триває й службова перевірка. У разі доведення вини, інспектора чекає дисциплінарне покарання.

На Дніпропетровщині застрелили місцевого депутата. У 70-річного Миколу Бондаренка вистрілили тричі. Поліцейські розглядають можливість вбивства через діяльність депутата.

Зараз ви читаєте новину «Стрілянина на ринку: поліцейський намагався "залагодити" конфлікт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути