середа, 31 травня 2017 14:45

Невідомі обстріляли зерновий склад, одна особа поранена

Невідомі обстріляли зерновий склад, одна особа поранена
У селі Метанівка Теплицького району на Вінниччині біля 20 озброєних чоловіків в балаклавах зайшли на територію зернотоку Фото: vlasno.info

31 травня у селі Метанівка Теплицького району на Вінниччині 20 озброєних чоловіків у балаклавах зайшли на територію зернотоку і почали стріляти.

"Конфлікт виник між фермером-орендарем земельних паїв та невідомими немісцевими особами. Одного з учасників конфлікту поранили. Медики відвезли його в лікарню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардепові спалили баню

Поліція блокувала місце конфлікту і припинила протиправні дії. Після переговорів частина людей у балаклавах склала зброю, решта ведуть перемовини. Ситуація контрольована. На місці працює слідчо-оперативна група, група реагування патрульної поліції та спецпідрозділи", - повідомляє "Депо".

70-річного Миколу Бондаренка застрелили на Дніпропетровщині. Він був власником кафе та приїхав, коли спрацювала сигналізація. Нападники влаштували засідку біля закладу. Спочатку застрелили охоронця водної станції, що прийшов на допомогу. Потім тричі вистрелили в спину Бондаренку.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі обстріляли зерновий склад, одна особа поранена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути