пʼятниця, 30 липня 2021 10:13

Стрибнула чи викинули: 12-річна дівчинка випала з вікна

Стрибнула чи викинули: 12-річна дівчинка випала з вікна
На Миколаївщині 12-річна школярка випала з вікна. Друзі кажуть, через нещасливе кохання. Батько переконує, її викинули. Фото: tsn.ua

12-річна дівчинка випала з вікна четвертого поверху в Южноукраїнську на Миколаївщині. Вона в реанімації, за її життя борються медики.

Вона прийшла в гості до 15-річної подруги. І вночі компанія підлітків без дорослих гуляла у квартирі багатоповерхівки. А під ранок звідти викликали "швидку". Вижила дівчинка дивом, кажуть лікарі.

"Як кішки падають на ноги. Больовий шок, але вона була при тямі. У неї ушкоджені обидві ноги, рука, кістки тазу й спина", - сказав в. о. медичного директора Южноукраїнської міської лікарні Ігор Сербулов, передає ТСН.

Поліція опитала всіх, хто був тієї ночі у квартирі - це діти від 12 до 16 років. Усі кажуть - їхня подруга вистрибнула з вікна сама.

"Вона прийшла в гості до подруги в пригніченому стані. Казала, що розірвала стосунки з коханим, потім пішла відпочивати в кімнату. Згодом почули крик, зайшли в кімнату і побачили, що вона вже на землі", - каже начальник відділення поліції Віктор Прокудін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річна дівчина тікала погуляти й зірвалася з вікна

Власниця квартири, де стався інцидент, нині в селі в родичів. Телефоном зізнається, що залишила 15-річну доньку на ніч саму, бо була на роботі. І подумати не могла, що та збере компанію. Колеги й сусіди жінки, в чиїй квартирі зібралася компанія, кажуть – родина Наталі благонадійна. А от про родину потерпілої такого сказати не можуть. Начебто не вперше вона йде з дому. Рідні не знають, де вона.

Натомість батьки потерпілої переконують - вона добре вчиться, перемагає на конкурсах із малювання. Того вечора відпустили доньку переночувати до подружки. Припускають, що її, вочевидь, хтось штовхнув із вікна.

"Семеро людей там було. 16-річний хлопець, кажуть, домагався. Вона спортивної статури. Можливо, вона відштовхнула, а він у відповідь штовхнув і дитина вилетіла", - каже батько потерпілої.

У поліції таку версію не відкидають. Відкрили кримінальне провадження за фактом доведення до самогубства. З'ясовують, чи вживали діти алкоголь і чому вони цілу ніч були без дорослих.

У Львові студентка 17-річна Ірина Квас загинула внаслідок падіння з вікна сьомого поверху гуртожитку. За версією поліції, дівчина скоїла самогубство. Проте друзі та знайомі студентки в це не вірять. Кажуть, вона була надто спокійною й водночас сильною особистістю, щоб таке вчинити, мала успіхи у спорті.

Зараз ви читаєте новину «Стрибнула чи викинули: 12-річна дівчинка випала з вікна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути