четвер, 12 липня 2012 09:04

Столичного міліціонера обматюкали і побили просто у його кабінеті

Столичного міліціонера обматюкали і побили просто у його кабінеті

В Деснянському районі столиці раніше судимий чоловік напав на дільничного інспектора міліції. Подія трапилася в службовому кабінеті правоохоронця, повідомляє УНН.

На початку сьомої години вечора за викликом дільничного з метою запису пояснень по матеріалах перевірки прийшла двадцятип'ятирічна жінка. Невдовзі до приміщення увійшов п'яний чоловік – мешканець будинку, де розташовано кабінет дільничного.

Молодик сів на диван та почав вимагати пояснень від працівника міліції, на підставі чого той веде "допит". Далі від хулігана пішла нецензурна лайка. Дільничний зробив зауваження дебоширові та попросив залишити приміщення. Чоловік з кулаками кинувся на правоохоронця. Зловмисник завдав кілька ударів в обличчя та тулуб міліціонера. Жінка, яка знаходилася в кабінеті, одразу подзвонила на спецлінію 102.

Черговий патрульний наряд, який прибув на допомогу, швидко заспокоїв п'яного зухвальця, одягнувши йому на зап'ястки наручники.

Чоловіка було затримано за підозрою в скоєнні злочину в порядку ст. 115 КПК України. Його доставлено до Деснянського райуправління міліції, де з'ясувалося, що він і раніше вже мав проблеми з законом.

Прокуратурою району проти нападника порушено кримінальну справу.

Покарання за вчинення таких дій – обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Зараз ви читаєте новину «Столичного міліціонера обматюкали і побили просто у його кабінеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути