неділя, 24 травня 2020 18:15

Стали відомі обставини смерті 11-річного хлопчика

Стали відомі обставини смерті 11-річного хлопчика
На Одещині 11-річний хлопчик "наївся" металу. Дитину не врятували. Фото: 5 канал

У шлунку 11-річного хлопчика, який помер в Любашівськый районної лікарні на Одещині на операційному столі, знайшли металеві предмети.

Так, під час розтину в шлунку дитини знайшли болти, цвяхи, саморізи та інші металеві вироби. Хлопчик два дні скаржився на біль в животі. Але, замість того, щоб викликати швидку, мати запросила місцеву знахарку. Лікарі кажуть: дитину можна було врятувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Третьокласник помер від отруйної рослини

"Якби допомогу вчасно надали, то, я думаю, що дитина жила б далі повноцінним життям. І ось ці якісь місцеві знахарі, які там ходили, лікували його, давали йому якісь таблетки замість того, щоб дитину госпіталізувати в лікарню", - розповів Дмитро Фомін, головний лікар Любашівської райлікарні, передає "Моя Любимая Одесса".

Уже пізніше медики дізналися, що у хлопчика були психоневрологічні порушення і він потребував особливого догляду. Сусіди і шкільні вчителі відзначають, що дитиною ніхто не займався - батько пропадав на роботі, мати пиячила.

Хлопчика ввечері 19 травня з дому забрала "швидка" у вкрай важкому стані. Вже в лікарні він зізнався, що нібито впав із дерева. За кілька годин дитина померла на операційному столі.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі обставини смерті 11-річного хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути