понеділок, 02 листопада 2020 18:20

Справа житомирського стрілка пішла до суду

Справа житомирського стрілка пішла до суду
В Житомирской области 58-летний Анатолий Захаренко расстрелял семерых АТОвцев, которые приехали отдыхать к нему на пруд. Фото: mvs.gov.ua

Власник ставка у Житомирській області 58-річний Анатолій Захаренко, який розстріляв 7 АТОвців, постане перед судом за скоєне вбивство.

За результатами експертиз, на момент злочину він був тверезий і усвідомлював свої дії. Також було встановлено, що причинами смерті всіх загиблих є тяжкі тілесні ушкодження, отримані внаслідок поранення з мисливської рушниці, повідомляють у пресслужбі Міністерства внутрішніх справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Був засліплений кров'ю: версію підозрюваного у розстрілі 7 військових ставлять під сумнів

Загалом за 5 місяців досудового слідства було проведено понад 100 судових експертиз.

31 жовтня до суду направлено обвинувачення у вбивстві 7 киян та замаху на вбивство їхнього товариша. Анатолія Захаренка можуть ув'язнити на 15 років або довічно.

22 травня під Новоселицею Попільнянського району на Житомирщині 58-річний Анатолій Захаренко розстріляв 7 чоловіків. Ті приїхали відпочивати на його ставок. Разом вечеряли, випивали, посварилися. У розпалі власник схопив рушницю. Опісля викликав поліцію. Загиблим від 29 до 50 років. Усі в різний час служили в батальйоні ім. генерал-майора Сергія Кульчицького. Троє з них - гвардійці. Жили в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Справа житомирського стрілка пішла до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути