середа, 24 квітня 2019 14:27

Справа Гандзюк: у прокуратурі прокоментували новий поворот

Справа Гандзюк: у прокуратурі прокоментували новий поворот
Сергієві Торбіну та 4-м імовірним виконавцям убивства Катерини Гандзюк пом'якшили підозру. Фото - ТСН

У справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк Генеральна прокуратура змінила підозру ймовірним виконавцям нападу на неї після укладання угод про визнання винуватості.

5 підозрюваних дали покази щодо своєї участі, а також участі інших осіб. Про це повідомив речник Генеральної прокуратури Андрій Лисенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Гандзюк отримала новий поворот

"Вони беззастережно визнали свою винуватість у вчиненні інкримінованих їм злочинів, надали правдиві, послідовні та повні покази про події, у тому числі й викривальні покази щодо своєї участі у злочині, а також участі у ньому інших осіб", – каже речник ГПУ, передає "Українська правда".

На уточнююче запитання, чи були пред'явлені нові підозри після викривальних показів імовірних виконавців, речник ГПУ відповів, що іншою додатковою інформацією щодо кримінального провадження не володіє.

Сергієві Торбіну та 4 імовірним виконавцям убивства Катерини Гандзюк пом'якшили підозру. Тепер їх звинувачують лише в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що передбачає позбавлення волі від 7 до 10 років. Раніше їх підозрювали в умисному вбивстві, що загрожувало суворішим покаранням — позбавленням волі на строк від 10 до 15 років або довічним ув'язненням.

Зараз ви читаєте новину «Справа Гандзюк: у прокуратурі прокоментували новий поворот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути