Ексклюзиви
четвер, 27 лютого 2020 12:23

Справа Гандзюк: обвинуваченим вручили нові підозри

Справа Гандзюк: обвинуваченим вручили нові підозри
Фігурантові справи про напад на Катерину Гандзюк Ігорю Павловському вручили нову підозру. Фото: Facebook.com/graty_me

У справі про напад на радницю міського голови Херсона, громадську активістку 33-річну Катерину Гандзюк повідомили про підозру 4 особам.

Серед них – керівник злочинної організації, колишній помічник народного депутата попередніх скликань Ігор Павловський, який перебуває під вартою, повідомили в Офісі генерального прокурора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваного в організації нападу на Катерину Гандзюк повернуть в Україну

"За версією слідства, вказані особи підозрюються в незаконному заволодінні транспортними засобами на суму близько 5 млн грн, вчиненому організованою групою та поєднаному з насильством. Також проведено 10 обшуків за місцями проживання фігурантів і можливого зберігання речових доказів. Слідчі дії відбулися за нововиявленими обставинами у провадженнях за фактом нападу на Катерину Гандзюк", - сказано в повідомленні.

Окрім того, 26 лютого суд дозволив перевести до СІЗО в Києві виконавців нападу на Катерину Гандзюк, які відбувають покарання у в'язниці. Вони потрібні для участі у слідчих та процесуальних діях.

Печерський районний суд Києва арештував херсонця Ігоря Павловського. Він — колишній помічник народного депутата. Слідство вважає, що створив та очолив злочинну організацію, яка викрадала, залякувала, била місцевих громадських активістів, аби ті припиняли свою діяльність.

Зараз ви читаєте новину «Справа Гандзюк: обвинуваченим вручили нові підозри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути