понеділок, 20 серпня 2018 18:22

Справа Гандюзк: відомо ім'я другого підозрюваного

Справа Гандюзк: відомо ім'я другого підозрюваного
Другим підозрюваним у нападі на херсонську чиновницю Катерину Гандзюк є 27-річний Віктор Горбунов. Саме його підозрюють у купівлі кислоти. Фото – "Українська правда"

Другим підозрюваним у нападі на херсонську чиновницю Катерину Гандзюк є 27-річний Віктор Горбунов. Саме його підозрюють у купівлі кислоти.

Суд обиратиме йому запобіжний захід у закритому режимі. Відповідне клопотання подав захист Горбунова, пише "Українська правда".

За словами адвоката підозрюваного, показання Горбунова містять інформацію, яка має суттєве значення для встановлення об'єктивної істини в цій справі. Розголошення інформації може завадити встановити весь коло людей, які скоїли злочин. Також захисник додав, що свідчення можуть бути небезпечними для життя, оскільки мають відношення до людей, які вчинили замах на вбивство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У замовника в гардеробі висить форма з погонами" - Ганздюк про напад на себе

Де ще один затриманий і чи висували йому підозру, поки що невідомо.

31 липня у Херсоні невідомий облив співробітницю міської ради й активістку Катерину Гандзюк рідиною, яка виявилася концентрованою сірчаною кислотою. Поліція розглядає напад як замах на вбивство. Національна поліція гальмує розслідування нападу, оскільки не надала матеріали СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Справа Гандюзк: відомо ім'я другого підозрюваного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути