четвер, 16 серпня 2018 21:52

"У замовника в гардеробі висить форма з погонами" - Ганздюк про напад на себе

"У замовника в гардеробі висить форма з погонами" - Ганздюк про напад на себе
На Катерину Гандзюк напали поблизу під'їзду власного будинку вранці 31 липня. Невідомий чоловік вибіг з-за кущів, вилив на неї концентровану сірчану кислоту й утік. Фото - facebook.com/uakateryna

Радник міського голови Херсона Катерина Гандзюк вважає, що до замаху на її життя причетні місцеві поліцейські, тому не довіряє слідству.

Вона також зазначила, що неодноразово отримувала погрози від правоохоронців, передає "Українська правда".

"Я майже переконана, що у замовника в гардеробі висить форма з погонами, можливо, навіть і не одна. У мене дійсно були конфлікти з херсонськими політиками, я з 18 років у громадсько-політичному русі. Зараз мені 33. Повірте, за цей час у мене було багато різних ідеологічних, партійних, політичних конфліктів, але зазвичай всі претензії все одно зводились до правоохоронних органів", - розповіла вона.

За словами Гандзюк, саме з правоохоронцями був найбільший конфлікт, з якими неможливо було домовитись. Оскільки щоразу, як активісти скаржились на когось, об'єкт скарг дізнавався про це за лічені хвилини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слідство затягують: справу Гандзюк досі не передали СБУ

"Саме з правоохоронцями був цей системний світоглядний конфлікт, де неможливо домовитись. Саме від них я отримувала погрози і попередження. Вони підсилали до мене достатньо близьких мені людей з пропозиціями. Зараз я не можу говорити про всі деталі, це може завадити слідству", - підкреслила Гандзюк.

Активістка додала, що не впізнає затриманого, якого підозрюють у нападі на неї.

На Катерину Гандзюк напали поблизу під'їзду власного будинку вранці 31 липня. Невідомий чоловік вибіг з-за кущів, вилив на неї концентровану сірчану кислоту й утік. Отримала хімічні опіки понад 30% тіла — голови, обличчя, лівої руки й ноги, передньої частини грудної клітки, лівого ока. Її госпіталізували до реанімації. За добу перевезли на лікування до столиці. Надали державну охорону. Катерина Гандзюк — відома у місті громадська активістка. Виступала проти проросійських чиновників і окремих представників поліції.

Зараз ви читаєте новину «"У замовника в гардеробі висить форма з погонами" - Ганздюк про напад на себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути