Ексклюзиви
середа, 15 серпня 2018 18:10

Слідство затягують: справу Гандзюк досі не передали СБУ

Слідство затягують: справу Гандзюк досі не передали СБУ
На Катерину Гандзюк напали поблизу під'їзду власного будинку вранці 31 липня. Невідомий чоловік вибіг з-за кущів, вилив на неї концентровану сірчану кислоту й утік. Фото - facebook.com/uakateryna

Національна поліція гальмує розслідування нападу на радника міського голови Херсона Катерину Гандзюк, оскільки не надала матеріали СБУ. Про це повідомила представник потерпілої Євгенія Закревська. Вона пояснила, що у справі існують два розслідування: Нацполіціі і СБУ.

"Зараз існують два розслідування: одне Нацполіціі, а друге розслідування СБУ. Розслідування СБУ почалося пізніше на тиждень, тому що це було окреме рішення Генпрокурора. Ми подали окрему заяву і вони зареєстрували окреме провадження. Але Нацполіція не передала матеріали СБУ, тому так - я вважаю, що це гальмування. Той факт, що своєчасно не було встановлено алібі підозрюваного, можливо, взагалі завело слідство в неправильному напрямку. Я також вважаю, що це гальмує пошук реального злочинця ", - сказала вона, передає РБК-Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли про другого підозрюваного у нападі на Гандзюк

На Катерину Гандзюк напали поблизу під'їзду власного будинку вранці 31 липня. Невідомий чоловік вибіг з-за кущів, вилив на неї концентровану сірчану кислоту й утік. Отримала хімічні опіки понад 30% тіла — голови, обличчя, лівої руки й ноги, передньої частини грудної клітки, лівого ока. Її госпіталізували до реанімації. За добу перевезли на лікування до столиці. Надали державну охорону. Катерина Гандзюк — відома у місті громадська активістка. Виступала проти проросійських чиновників і окремих представників поліції.

Зараз ви читаєте новину «Слідство затягують: справу Гандзюк досі не передали СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути