вівторок, 07 лютого 2017 13:14

Справа BlaBlaCar: мати Тараса Познякова звернулася до матері вбивці

Справа BlaBlaCar: мати Тараса Познякова звернулася до матері вбивці

Мама зниклого в квітні львів'янина Тараса Познякова через соцмережі звернулася до матері обвинуваченого у викраденні її сина Дмитра Голуба. Його підозрюють у вбивстві заради автомобіля, тіло Тараса досі не знайшли.

"Мені раптом стало дуже шкода. Шкода особу, яка сиділа в клітці. Я хочу зробити звернення через соціальні мережі до сім'ї, а перш за все до матері цієї особи. Я не знаю як вас звати та точно не знаю як називається ваш син. По справі відносно мого сина, Познякова Тараса, його звати Дмитро Голуб. Також він називав себе Віктором Пилипчуком та має ще один паспорт цієї людини. Ще він Тоф ( тихо океанский флот, так розшифровується його ця кличка). Яке ім'я ви давали йому при хрещенні не знаю. Але точно знаю, що як мама ви хотіли щоб ваші діти зросли здоровими та щасливими, а їх у вас троє ! А також, як кожна мама, ви хотіли гордитися ними. Подивіться як виглядає ваш старший син сьогодні! Це глибоко нещасна людина". - написала Ольга Король.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло Познякова досі не знайшли

Жінка просить допомогти знайти їй сина.

"Я вас прошу, благаю вас, допоможіть нам знайти нашого сина та спасіть свого сина. Ваш син, як і мій, потребує материнської допомоги", - додала Король.

Тарас Позняков 4 квітня виїхав зі Львова до Києва з попутниками, яких знайшов на сервісі BlaBlaCar, після чого зв'язок з ним обірвався. Останній раз зниклого бачили в селі Бобриця на заправці разом з попутниками. Пізніше правоохоронці виявили автомобіль Audi А6 Тараса в одному з гаражів Києво-Святошинського району. Згідно з оперативними даними правоохоронців, львів'янин був убитий одним з попутників – росіянином Луаном Кінгісеппом. 5 серпня стало відомо про затримання іншого підозрюваного у вбивстві Познякова – 36-річного Дмитра Голуба.
Зараз ви читаєте новину «Справа BlaBlaCar: мати Тараса Познякова звернулася до матері вбивці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути