понеділок, 17 січня 2022 15:44

Справа 16-річного Харківського "пішла" до іншої судді, але вона захворіла

Справа 16-річного Харківського "пішла" до іншої судді, але вона захворіла
У Харкові 16-річний Микола Харківський за кермом позашляховика Infiniti вчинив смертельну аварію. Фото:suspilne.media

Справу про смертельну ДТП у Харкові за участю 16-річного Миколи Харківського після самовідводу Тетяни Янцовської перерозподілили на Юлію Сіренко. Але вона захворіла.

Тому питання перебування Харківського під вартою вирішуватиме суддя Ірина Блага, повідомила 17 січня в. о. речниці суду Ольга Золотухіна, передає Суспільне.

"Під час повторного автоматизованого розподілу в суді 14 січня визначили, що справу розглядатиме Юлія Сіренко. Відсьогодні суддя на лікарняному", - розповіла Золотухіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа 16-річного Харківського обросла ще двома кримінальними провадженнями

26 січня спливає термін запобіжного заходу Харківському. 17 січня суд отримав клопотання прокуратури Харківської області про його продовження у вигляді тримання під вартою.

"У зв'язку з перебуванням судді Сіренко на лікарняному шляхом автоматизованого розподілу вказаного клопотання для його розгляду визначили суддю Благу Ірину Сергіївну", - повідомили в суді.

Клопотання розглянуть 19 січня о 9:50. Від того, чи відбудеться того ж дня підготовче засідання у справі, залежатиме, чи вийде з лікарняного суддя Сіренко.

26 жовтня 2021-го в Харкові Микола Харківський за кермом позашляховика Infiniti проїхав на червоне світло на великій швидкості й зіткнувся з легковим авто Chevrolet. Від потужного удару легковик буквально розірвало на частини. Водій 58-річний Ігор Носов загинув миттєво. Водій і пасажири люксового авто травмувалися.

Слідство у справі завершили наприкінці грудня 2021 року.

Матеріали передали до суду й розподілили справу на суддю Тетяну Янцовську, яка в іншій справі засудила Харківського умовно. Підгтовче засідання призначили на 19 січня. Однак 12 числа суддя заявила про самовідвід.

Зараз ви читаєте новину «Справа 16-річного Харківського "пішла" до іншої судді, але вона захворіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути