середа, 25 квітня 2012 21:27

Спортсмени столиці завтра вийдуть на багатотисячний мітинг

Спортсмени столиці завтра вийдуть на багатотисячний мітинг
Спортсмени обіцяють виходити на мітинги до тих пір, доки київська влада не задовольнить їхні вимоги. Фото: ua.for-ua.com

Масову акцію протесту проти дій київської міської влади обіцяє провести 26 квітня спортивна громадськість столиці.

Про це заявили керівники провідних спортивних федерацій і товариств Києва на спеціальній прес-конференції.

"13 квітня відбулися загальні збори всіх спортивних федерацій, організацій і товариств міста, – розповідає директор КП "Київський водний стадіон" Олександр Горган. – На цих зборах, після тривалого обговорення було прийнято одностайне безпрецедентне рішення. Вперше за історію спортивної громади Києва, всі спортивні федерації та товариства вирішили пікетувати київську міська владу".

Пікетування розпочнеться завтра, 26 квітня о 10.00. Задля цього вже о 9.00 всі спортсмени зберуться в організовану колону. За словами ініціаторів протесту, головні вимоги, які формулюються до київської влади, "спрямовані на вирішення тих проблем, які тотально унеможливлюють розвиток фізичної культури і спорту в столиці".

Мітингувальники просять системного діалогу з владою. Зокрема вимагають від влади збільшення фінансування галузі спорту в місті, зменшення орендної ставки для фізкультурно-спортивних закладів, а також створення в структурі КМДА окремого структурного підрозділу – Департаменту фізичної культури і спорту, якого нині немає.

"Настрій у нас дуже рішучий. Це буде багатотисячний мітинг. І безумовно він може бути першим із серії тих акцій протесту, на які будуть виходити спортсмени, поки ці вимоги київська міська влада не задовольнить", – наголосив Горган.

Зараз ви читаєте новину «Спортсмени столиці завтра вийдуть на багатотисячний мітинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути