четвер, 05 грудня 2019 15:44

Сподіваюся, доньку переплутали: що розповіла мати зниклої студентки

Спепцзагін рятувальників розпочав пошуки загиблих під час пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Поблизу будівлі чатують родичі зниклих працівників та студентів. Серед них - Катерина Чугуннікова, вона понад добу не може розшукати доньку-студентку 18-річну Людмилу.

"Говорила з донькою востаннє ввечері 3 грудня. Побажала добраніч і успіхів на наступний день. Усі вийшли з аудиторії, а її немає. Дівчинка одна казала, що бачила, ніби доньку викладачка посадила в швидку. Вони поїхали в одну лікарню – нема, в іншу – теж. Я дуже сподіваюся, що вона жива, в лікарні, її просто з кимось переплутали", - розповіла Катерина Чугуннікова.

Автор: Думская
  Під час пожежі у коледжі в Одесі зникли 4 студентів і 11 працівників
Під час пожежі у коледжі в Одесі зникли 4 студентів і 11 працівників

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дзвонили до рідних і прощалися: нові подробиці смертельної пожежі в коледжі

Рятувальники відкачали мотопомпами воду із підвальних приміщень коледжу. Спеціалісти зробили заміри коливань конструкцій. Кажуть, у приміщенні знаходитися небезпечно, проте рятувальники все ж обстежують кабінети навчального закладу, розповіла начальник прес-служби ДСНС області Ольга Сафронова.

Під час пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу загинула студентка 17-річна Ксенія Бабенко із Килійського району. Зникли безвісти 14 людей, за різними даними.

Зараз ви читаєте новину «Сподіваюся, доньку переплутали: що розповіла мати зниклої студентки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути