Ексклюзиви
пʼятниця, 27 листопада 2020 13:45

Спочатку зачепив коток, а тоді перекинувся на людей – подробиці смертельної ДТП за участі військового МАЗа

Спочатку зачепив коток, а тоді перекинувся на людей – подробиці смертельної ДТП за участі військового МАЗа
51-річний водій військової вантажівки відбувся подряпиною на носі Фото: dostyp.com.ua

Неподалік села Вільшанка Новоархангельського району військовий МАЗ влетів в асфальтоукладник.

Шляховики вкладали на дорозі шар асфальту. На цій ділянці працював світлофор – транспорт рухався лише однією смугою. Раптом на дорозі з'явився військовий МАЗ, повідомила заступниця начальника служби автомобільних доріг Кіровоградської області Жанна Петрович, передає tsn.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Дніпропетровщині поїзд збив ремонтників

"Проїхало перед цим 2 військові машини, і вони теж проїхали з досить високою швидкістю. Цей їх наздоганяв. Мабуть, від колони відстав. Знаки стоять про обмеження швидкості 30, 50, 70. Працював світлофор. Усі автомобілі стояли в колоні. Усі бачили. Там 2 фури чекали. Військова техніка вирішила поспішати", - розповіла Жанна Петрович.

Військовий МАЗ спочатку зачепив коток, від удару його відкинуло на машину, що вкладала асфальт і на людей, які в ній працювали. 51-річний водій військової вантажівки відбувся подряпиною на носі. Його затримали і готуються оголосити підозру.

"Не впорався із керуванням, не обрав безпечного бокового інтервалу, безпечної дистанції. Були встановлені знаки щодо обмеження швидкості. З тої інформації, що ми маємо, значно була перевищена швидкість вантажного автомобіля", - повідомив начальник відділу слідчого управління Костянтин Тарасенко.

Один постраждалий перебуває в лікарні. У нього розбита голова, однак загрози життю немає.

На Кіровоградщині військовий МАЗ урізався в бригаду дорожників, які стелили асфальт. Шляховики ремонтували покриття на трасі Стрий-Тернопіль-Кропивницький. Трагедія сталася 26 листопада. Травми отримали троє працівників, один із яких загинув на місці події, інший – від отриманих травм помер в "швидкій".

Зараз ви читаєте новину «Спочатку зачепив коток, а тоді перекинувся на людей – подробиці смертельної ДТП за участі військового МАЗа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути