Ексклюзиви
пʼятниця, 21 серпня 2020 05:15

Співробітники "Укртрансбезпеки" попались на хабарах

Співробітники "Укртрансбезпеки" попались на хабарах
На хабарах впіймалися співробітники "Укртрансбезпеки". Фото: Нацполіція

На Вінниччині оголосили підозру двом співробітникам "Укртрансбезпеки" у Вінницькій і Хмельницькій областях та перевізнику. Їх підозрюють в організації злочинної схеми.

"Перевізник та службовець управління "Укртрансбезпеки" у Вінницькій області підозрюються у наданні неправомірної вигоди службовій особі. Працівник управління "Укртрансбезпеки" у Хмельницькій області - в отриманні неправомірної вигоди", повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Поліцейські провели обшуки за місцем проживання підозрюваних, у транспортних засобах, під час яких вилучили гроші, мобільні телефони, документацію, чорнові записи, які підтверджують злочинну діяльність останніх.

Також досудовим розслідуванням встановлено, що протягом 2020 року директор приватного підприємства, яке займається вантажними перевезеннями до Хмельницької області, діючи за попередньою змовою з працівником управління "Укртрансбезпеки" у Вінницькій області, надавали хабар співробітнику управління "Укртрансбезпеки" у Хмельницькій області для забезпечення безперешкодного проїзду вантажних автомобілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрадання в оборонці за минулої влади: Ситник розповів нові деталі

Транспортні засоби завантажувались будівельними матеріалами понад установлену допустиму норму поза габаритно-ваговим контролем. А грошові кошти у якості хабара перераховували на банківську картку.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що через недовіру до Державної служби з безпеки на транспорті було ухвалене тимчасове рішення про залучення до габаритно-вагового контролю на дорогах представників Служби безпеки України та Національної поліції. Водночас Зеленський доручив Міністерству інфраструктури перезавантажити "Укртрансбезпеку".

Зараз ви читаєте новину «Співробітники "Укртрансбезпеки" попались на хабарах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути