неділя, 10 червня 2012 22:31

Спалах канібалізму в США пов'язують з новим наркотиком

Спалах канібалізму в США пов'язують з новим наркотиком
Кадр з фільму "Мовчання ягнят"

Все більше магазинів в США поповнили свій асортимент "Кулями проти зомбі", повідомляє The Daily Mail. Hornaday Manufacturing випустила на ринок кулі, які, відповідно до реклами, "вбивають перманентно", пише журналістка Речел Квіглі.

"Це бойові патрони, але в реальності вони призначені тільки для стрільби по мішенях, а не в людей", - пояснює видання. Представник фірми Еверетт Деджер сказав в інтерв'ю на радіо, що президент компанії любить фільми про зомбі і вирішив вшанувати маркетинговим ходом цей культурний феномен.

Тим часом стало відомо про два чергових напади канібалів в США. "Минулого тижня Руді Юджин з риком на поліцейських, гриз обличчя своєї жертви - бездомного чоловіка. Поліцейські застрелили Юджина", - нагадує газета. За деякими відомостями, він вживав новий наркотик "Дев'ята хмара", який продається легально і схожий по дії з "екстазі", пише кореспондент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через 90 років на Землі прогнозують еру канібалізму

Газета наводить деталі інших інцидентів. У Майамі якийсь волоцюга Брендон Де Леон вишкірив зуби і пригрозив з'їсти двох поліцейських. У Луїзіані 43-річний Карл Жакно вкусив свою жертву за обличчя, відхопивши зубами шматок плоті.

"Поліція Майамі розповсюдила застереження щодо "Дев'ятої хмари" і веліла поліцейським діяти вкрай обачно при вигляді бродяг, які поводяться незвично", - йдеться в статті. На Де Леона довелося одягнути намордник після того, як його заарештували за порушення спокою. На думку поліцейських, він прийняв цілий наркотичний коктейль, в тому числі "Дев'яту хмару".

У разі Жакно припущення, що він вживав "Дев'яту хмару", походять від приятельки потерпілого, Тодда Кредера. Кредер зумів відбитися від нападника, приснувши йому в обличчя спреєм від комах. Після цього Жакно увірвався в будинок іншої людини і, погрожуючи ножем, заволодів пістолетом. В цей момент поліція наздогнала його і заарештувала, розповідає автор публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський канібал їв людину на вулиці на очах у перехожих

"Дев'ята хмара" продається під виглядом солей для ванн та інших господарських товарів. "Потенційно викликає наркотичну залежність. Стимулює центральну нервову систему. Симптоми: сильне серцебиття, нудота, галюцинації, параноя і дивна поведінка", - йдеться в статті. Під назвою "Дев'ята хмара" можуть ховатися декілька різних хімічних сполук. Що саме містилося в наркотику, який, можливо, спровокував на канібалізм, поки неясно.

Зараз ви читаєте новину «Спалах канібалізму в США пов'язують з новим наркотиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути