пʼятниця, 04 травня 2018 10:30

Солдата знайшли мертвим на посту в частині

Солдата знайшли мертвим на посту в частині
У Рівному на одному з КПП військової частини солдат, перебуваючи на посту, вкоротив собі віку. Фото - ТСН

У Рівному близько 6:00 у військовій частині ВЧ А- 4240 на вул. Дубенській знайшли мертвим солдата. Тіло виявили на одному з КПП.

Строковик вкоротив собі віку, вистреливши з табельної зброї у горло, за попередніми даними. Цей факт підтвердили у відділі комунікації Нацполіції Рівненщини. Слідчо-оперативна група іще працює на місці трагедії.

Процесуальне керівництво у цій справі буде вести військова прокуратура, повідомив керівник прес-служби оперативного командування "Захід" Анатолій Прошин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У лісі виявили тіло чоловіка, якого шукали 10 діб

"Встановлено, що через необережне поводження зі зброєю солдат вистрелив у себе. Командир військової частини призначив службове розслідування, і вже за результатами розслідування будуть зроблені якісь висновки. Щось більше поки говорити рано", - сказав Анатолій Прошин, передає radiotrek.rv.ua.

У Києві 64-річний чоловік, колишній військовий, хотів вкоротити собі віку. Спершу вистрелив собі в рот із травматичного пістолета та куля застрягла у піднебінні. Після цього, прийшовши до тями, на очах у рідних, бригади "швидкої" та патрульних чоловік вибіг на балкон і намагався вистрибнути з третього поверху. На це миттєво відреагував один із патрульних, який і врятував чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Солдата знайшли мертвим на посту в частині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути