пʼятниця, 04 травня 2018 09:00

У лісі виявили тіло чоловіка, якого шукали 10 діб

Автор: gazeta.ua
  Сергія Каліцінського рідні шукали 10 днів. Знайшли повішаним у лісі
Сергія Каліцінського рідні шукали 10 днів. Знайшли повішаним у лісі

4 травня 4 роки тому в лісі, неподалік села Кошаринці Бершадського району Вінниччини виявили тіло 37-річного Сергія Каліцінського. Десять днів родичі покійного обстежували усі прилеглі ліси та водойми, в надії знайти Сергія живим. Тіло виявили його ж співробітники, які працювали на полі неподалік. Поряд стояла його машина. Документи та цінні речі були на місці. Родичі були впевнені, що чоловіка вбили. Але справу закрили за фактом самогубства.

"Знайшли мого Сергія повішаним. На ньому живого місця не було, вбили його. Може десь тримали тиждень, а потім він став непотрібний, і його й повішали. Ми ж всі ліси об'їздили, його там не було. Видно, що тіло свіже. Міліція за тиждень нічого не зробила. Вони навіть його телефонні дзвінки не перевіряли. Нікому діла немає, ми дві години чекали під моргом постанову, аби тіло забрали. Замість того, щоб шукати вбивць мого брата, вони допитують у нас, де у нього були татуювання", - розповідала тоді кореспондентові Gazeta.ua сестра покійного, Наталія.

Родичі та знайомі припускають, що зникнення Сергія могло бути пов'язане із його професійною діяльністю. Він завідував складами у великому фермерському господарстві. Одразу після зникнення на його посаду призначили іншу людину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярка не повернулася додому від подруги

"Як тільки передали склад - знайшли Сергія. Звинувачують в тому, що то він щось наробив, то й повішався. Впевнена, він би такого не зробив, бо думав в першу чергу не про себе, а про родину. Крім того, якби мав проблеми - одразу поділився б, розказав, чи попросив допомоги. Можливо він знав більше, ніж треба, то його й прибрали", - продовжує сестра.

Сергій Каліцінський із села Баланівка Бершадського району Вінниччини зник 25 квітня 2014 близько першої години дня. О 12.00 чоловік приїхав на третій марці "Жигулів" додому пообідати. За півгодини поїхав. Поспішав, бо було багато справ. Взяв вдома 50 гривень. Востаннє його бачили в магазині - купував цигарки. Рідні одразу звернулися у міліцію, бо раніше такого ніколи не було, аби чоловік без попередження зникав із дому. У Сергія залишилися батьки, сестра, дружина та дві доньки.

Зараз ви читаєте новину «У лісі виявили тіло чоловіка, якого шукали 10 діб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути