вівторок, 29 квітня 2014 15:10

На Вінниччині викрали колишнього наглядача колонії
4

25 травня близько першої години дня зник 37-річний Сергій Каліцінський із села Баланівка Бершадського району Вінниччини. О 12.00 чоловік приїхав на третій марці "Жигулів" додому пообідати. За півгодини поїхав. Поспішав на роботу, бо працює завідувачем складу у фермерському господарстві. Востаннє його бачили в магазині - купував цигарки.

"Раніше такого ніколи не було. Якщо Сергій від'їжджав на годинку з роботи, то завжди залишав ключі від складів своїм заступникам, просив підстрахувати, якщо затримається. Цей раз залишив все відкрите, знав, що їде не надовго, але не повернувся", - розповідає телефоном сестра Сергія - Наталія, яка працює в тому ж господарстві бухгалтером.

Родичі чекали до вечора, сподівалися, що то випадковість, і Сергій затримується на роботі, бо працював зазвичай від п'ятої ранку до дванадцятої години ночі.

"У нас в селі центральний склад господарства, у підпорядкуванні 10 тисяч гектарів землі. В той день вантажили машини - кому насіння, кому міндобрива, в тих посівна, в інших збір врожаю. Сергій відповідальний, все було на ньому. Це я можу десь заховатися від проблем. Він з ними завжди боровся. Стільки всього пережив - розлучення з першою дружиною, скандали, але ніколи не ховався. В суботу вранці ми написали заяву до міліції, слідчі почали шукати, але ніяких результатів", - додає сестра.

Родичі самі об'їхали всі лісосмуги та перевірили усі ставки. Обдзвонили друзів та знайомих, з якими чоловік контактував.

"Ми дзвонили кожні десять хвилин до Сергія до п'ятої ранку суботи, 26 квітня. Потім його телефон розрядився, або його вимкнули. Заяву в міліції одразу прийняли, почали шукати по лісах та ставках. Але родичі й самі вже там все обшукали, ні його, ні машини не знайшли", - каже Наталія.

Раніше Сергій працював наглядачем у колонії. Звідти привіз німецьку вівчарку. Собака натренована, тому Сергія часто залучали до роботи правоохоронці.

"Його просили допомогти у розслідуванні справ, він досвідчений кінолог. В той день, як зник - собака цілий день гавкала та рвалася з цепу. А вже в суботу як залізла в будку, то й не виходила. Треба було ще в перший день спустити собаку, може б який слід узяв. Сергій простий роботяга, в політиці замішаний не був. Мав татуювання та брив голову на лисо - не означає, що бандит", - розповідають місцеві.

Батьки Сергія уже четверту добу не знаходять собі місця. Батько тільки п'є каву та курить цигарки. Мати весь час плаче. Зверталися до чотирьох гадалок. Ті запевнили, що син живий. Кажуть, його утримують якісь люди в казенному домі, скоро відпустять. Але де шукати - не знають.

В день зникнення Сергій Каліцінський був одягнутий у сині джинси, сірий джемпер та коричневу шкіряну куртку, взутий у чорні туфлі. Їхав на оранжевих "Жигулях". Має особливі прикмети - три татуювання, на руках та грудях. На спині є свіжий шрам від операції.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині викрали колишнього наглядача колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути