Ексклюзиви
субота, 30 січня 2021 17:49

Щодня мав 10 тис. грн: десантник продавав військовим наркотики та психотропи
3

У Житомирі десантник продавав військовим наркотики та психотропи
Фото: facebook.com/martyniuk.irina
У Житомирі десантник продавав військовим наркотики та психотропи
У Житомирі десантник продавав військовим наркотики та психотропи

У Житомирі затримали військовослужбовця 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних сил, який продавав військовим наркотики та психотропні речовини.

Щоденно підозрюваний збував до 10 дрібнооптових партій речовин. Із близькими знайомими контрактник зустрічався особисто, із рештою клієнтів працював через систему закладок. За оперативними даними, щоденна виручка від наркоторгівлі становила близько 10 тис. грн, повідомили у пресгрупі Управління СБУ в Житомирській області.

"Організував наркотрафік до своєї військової частини та інших військових формувань Житомирського гарнізону наркозалежний військовослужбовець-контрактник. "Клієнтура" серед військовиків у нього була досить широка та не обмежувалася виключно ними – збував він наркотики і своїм знайомим цивільним", - зазначили у пресгрупі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чоловіка вилучили наркотики на мільйон гривень

Правоохоронці затримали ділка під час чергової спроби збуту військовослужбовцю партії наркотичних речовин. При ньому було виявлено 20 г амфетаміну (більше 100 доз) та 10 коробочок із розфасованим канабісом. За цінами "чорного ринку" вартість вилученого становить понад 15 тис. грн.

Під час обшуків вилучили ще 100 доз психотропу та канабіс, а також засоби та знаряддя для їх фасування. Відомо, що чоловік працював самостійно, він є жителем обласного центру. Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

На Одещині затримали прикордонника, який організував виробництво наркотиків. За даними слідства, військовослужбовець-контрактник вдома вирощував та фасував канабіс.

Зараз ви читаєте новину «Щодня мав 10 тис. грн: десантник продавав військовим наркотики та психотропи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути