субота, 23 травня 2020 16:02

У чоловіка вилучили наркотики на мільйон гривень

На Запоріжжі поліцейські вилучили у місцевого мешканця наркотики на мільйон гривень.

Це сталося під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання жителя Бердянська 1979 року народження. Про це повідомляє Національна поліція.

" У ході обшуку було вилучено три картонні коробки та сім поліетиленових пакетів з наркотичною речовиною рослинного походження загальною вагою близько 5 кілограмів (за попередніми даними - "марихуана"), 328 кущі нарковмісних рослин "конопля" та спеціальне обладнання для їхнього вирощування. За попередніми даними вартість вилученого за цінами "чорного" ринку становить близько мільйона гривень", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство під час відпочинку на Житомирщині: що розповіли про військових

 

Правоохоронці встановили, що чоловік зберігав речовину з метою подальшого збуту. Усе вилучене вони направили на експертизу.

 
" Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому інкриміновано злочинні дії за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вирішується питання повідомлення фігуранту про підозру та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває, встановлююся усі особи, причетні до злочинної діяльності ", - сказано у повідомленні.

У місті Лозова чоловік продавав гранати. Поліцейські задокументували факти збуту двох ручних гранат "РГД-5" за 1 тисячу гривень та ручної гранати "Ф-1" за 700 гривень. Речові докази вилучили та направили на експертне дослідження.

Зараз ви читаєте новину «У чоловіка вилучили наркотики на мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути