Ексклюзиви
середа, 01 серпня 2018 18:10

Побратими убитого Олешка зробили заяву

Побратими убитого Олешка зробили заяву
Віталія Олешка вбили у власному дворі при свідках 31 липня. Кілера та ще чотирьох його спільників затримали того ж дня. Фото - Facebook

Вбивство ветерана АТО Віталія Олешка стало останньою краплею для його побратимів. Про це заявив Тарас Костанчук — командир штурмової групи батальйону "Донбас", бійцем якого був Віталій "Сармат" Олешко.

Костанчук підкреслив, що Олешко очолював осередок громадської організації "Справедливість" в Запорізькій області та був активним борцем проти адептів Росії, які знаходяться при владі на Запоріжжі. Він активно виступав на акціях проти бездіяльності СБУ й поліції.

"Можете вважати, що ви оголосили війну людям, які пройшли через війну. Тепер нас не зупинять ніщо і ніхто... Це була остання крапля, яка переповнила чашу нашої ненависті до цієї влади. До влади, яка прийшла на крові точно таких же, як "Сармат". До влади, яка багато обіцяла на Майдані під час Революції Гідності, яка стала ще гіршою, ніж та банда Януковича, яка звідси втекла", — заявив військовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція перевіряє витік інформації у справі про вбивство "Сармата"

Він стверджує, що ветерани зроблять все, щоб покарати винних.

"Починайте боятися. Нам втрачати нічого. Ми вже втратили і здоров'я, і побратимів і друзів на цій війні, внутрішньо і зовнішньо. Ми зробимо все, щоб змінити владу в цій країні, щоб цю владу покарати за злочинну бездіяльність, яка призводить до смерті справжніх патріотів і захисників України", — додав Костанчук.


Віталія Олешка вбили у власному дворі при свідках 31 липня. Кілера та ще чотирьох його спільників затримали того ж дня. Поліція встановлює мотиви злочину та можливих замовників.

Зараз ви читаєте новину «Побратими убитого Олешка зробили заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути