Ексклюзиви
понеділок, 30 жовтня 2017 09:32

"Що мені за їхню компенсацію - туфлі купити з кросівками?" - батько загиблої у харківській трагедії

"Що мені за їхню компенсацію - туфлі купити з кросівками?" - батько загиблої у харківській трагедії
24-річна Діана Берченко стала шостою жертвою кривавої харківської ДТП. Вона померла у лікарні. Фото - Facebook

Подружжя Берченко, дочки і зять якого потрапили в страшну ДТП у Харкові на вул. Сумській, заявили, що не потребують ніякої компенсації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП в Харкові: водій Volkswagen зробив офіційну заяву

"Нам ніхто не поверне нашу Діаночку. Більше мені нічого сказати. Навіщо мені компенсації? Що мені за їхню компенсацію - туфлі купити з кросівками? Або, може, Сашу повернути? Яка може бути компенсація, коли я повинен сказати Оксані, що Саші немає, Діаночки немає", - каже батько Ігор Берченко, передає ТСН.

В аварії загинув його зять — 27-річний Олександр Євтеєв. Молодша з дочок - 24-річна Діана, за тиждень померла у лікарні, так і не прийшовши до тями. Старша донька 27-річна Оксана ще в лікарні. Батьки бояться сказати їй про смерть близьких.

"Вона трошки приходить до тями, але постійно просить дати їй телефон. Хоче зателефонувати Саші, питає: "Де моя Діана?" - додає Берченко.

У Харкові 18 жовтня після зіткнення з Volkswagen Touareg автомобіль Lexus вилетів на тротуар, де стояли люди. В результаті ДТП загинули п'ятеро людей, ще шестеро отримали травми. На час слідства підозрювана Зайцева перебуватиме під вартою. Захист не оскаржуватиме її запобіжний захід, аби не привертати зайвої уваги до підзахисної. Відомо, що перед аварією Зайцева розважалась в елітному ресторані. Її можуть ув'язнити на 10 років.

Зараз ви читаєте новину «"Що мені за їхню компенсацію - туфлі купити з кросівками?" - батько загиблої у харківській трагедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути