Ексклюзиви
пʼятниця, 20 грудня 2013 11:31

Смертельне ДТП на Рівненщині: мотоцикліст влетів під автобус

У четвер, 19 грудня, ввечері на автодорозі Березне-Яцковичі на Рівненщині 23-річний мотоцикліст на швидкості врізався в попутний автобус. Хлопець помер у "швидкій" по дорозі до лікарні.

"ДТП сталося о 19.50. 23-річний мешканець Березнівського району їхав на мотоциклі "QINGQI BIRD" зі сторони села Балашівка до райцентру Березне. Він не вибрав безпечної швидкості руху й допустив зіткнення з попутним автобусом "БАЗ А079.24"", - розповідає інспектор сектору зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ Руслан Панасюк.

На місце ДТП приїхала "швидка". Мотоцикліст помер під час надання медичної допомоги. У міліції кажуть, що чоловік їхав на мотоциклі без номерного знака.

За кермом автобуса був 41-річний мешканець обласного центру. Він, а також пасажири не постраждали.

Нагадаємо, що в червні цього року на автодорозі поблизу села Костянтинівка Сарненського району Рівненської області мотоцикліст на швидкості наїхав на повалене вітром на трасу дерево й розбився. Пасажира госпіталізували в травматологію райлікарні. Трагічно завершилася цього ж місяця й інша ДТП за участю мотоцикла. На дорозі в селі Довгошиї Млинівського району мотоцикл "МТ-10" на швидкості врізався в дерево. 24-річний пасажир загинув, водія та ще одного пасажира госпіталізували. Пригода сталася вночі.

Зараз ви читаєте новину «Смертельне ДТП на Рівненщині: мотоцикліст влетів під автобус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути