середа, 18 грудня 2013 19:41

У райцентрі на Рівненщині в ДТП важко травмувалися троє людей
10

Фото: Фото ДАІ Рівненської області

У вівторок, 17 грудня, вранці в райцентрі Дубно Рівненської області автомобіль "Фольксваген – Каді" на швидкості виїхав на зустрічну смугу руху й врізався в "Део Ланос". Постраждали водій та 2 пасажирів .

"Пригода сталася на вулиці Кременецькій, поблизу костелу. Приблизно о 7.25 ранку автомобіль "Фольксваген – Каді", який їхав зі сторони Кременця сусідньої Тернопільської області, допустив зіткнення із зустрічним автомобілем. За кермом "Фольксвагена" був 42-річний  мешканець Дубенського району. Він у ДТП не постраждав", - розповідає інспектор сектору зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ Руслан Панасюк.

У ДТП травмувалися 49-річний водій та пасажири автомобіля "Део Ланос".  У водія медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій м'яких тканин лобної ділянки голови та підшкірну гематому лоба зліва. Його "швидка" доставила в травматологію Дубенської центральної районної лікарні. 42-річної пасажирки виявили також закриту черепну мозкову травму, струс головного мозку, забій лівої вискової ділянки голови та закритий перелом правої кисті. Її госпіталізували в реанімацію цього ж медичного закладу.  Третю постраждалу – 45-річну жінку "швидка" доставила теж у травматологію. У неї виявили закриту черепну мозкову травму та забій ділянки голови. Всі постраждалі мешканці райцентру Дубно.

В автомобіля "Део Ланос" через зіткнення розтрощена вся передня ліва частина кузова. Колесо та амортизатори від сильного удару відлетіли в сторону. В салоні "Фольксвагена" спрацювала подушка безпеки.

Нагадаємо, що в квітні цього року на автодорозі Київ-Чоп неподалік райцентру Дубно Рівненської області автомобіль "Audі-80" на швидкості врізався в легковик "ВАЗ 21011", який їхав у попутному напрямку. 80-річну пасажирку "ВАЗа" госпіталізували в райлікарню. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму та забій шийної ділянки хребта. Трагічно завершилася інша ДТП неподалік райцентру Дубно в лютому цього року. Тоді на міжнародній автотрасі Київ-Чоп поблизу села Птича Дубенського району мешканець столиці на автомобілі "Honda Civiс" врізався у фуру "Scania R420" з напівпричепом. 31-річна пасажирка легковика загинула на місці пригоди.

Зараз ви читаєте новину «У райцентрі на Рівненщині в ДТП важко травмувалися троє людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути