середа, 13 січня 2021 17:18

Смертельна ДТП із українцями в Росії: у МЗС розповіли подробиці

Смертельна ДТП  із українцями в Росії: у МЗС розповіли подробиці
У Росії розбився автобус з українцями, який прямував з Москви до окупованого Донецька. Фото: 61.мвд.рф

Двоє українців загинули внаслідок аварії пасажирського автобуса під російським Ростовом-на-Дону, який прямував за маршрутом Москва-Донецьк.

Ще двоє скалічилися та госпіталізовані до Красносулинської районної лікарні. Їм надається медична допомога. Про це повідомив речник українського МЗС Олег Ніколенко.

"За інформацією Генерального консульства України в Ростові-на-Дону, внаслідок ДТП на території Красносулинського району Ростовської області РФ загинули двоє громадян України - чоловік і жінка. Ще двоє українських громадянок отримали травми середнього ступеня тяжкості", - повідомив Ніколенко, передає УНІАН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бус із українцями розбився в Росії: багато загиблих і поранених

Загалом у транспортному засобі, який прямував із Москви до тимчасово окупованого Донецька, перебували 18 осіб. 15 з них громадяни України. Триває встановлення обставин ДТП.

Українське консульство поінформувало рідних загиблих та постраждалих українців. З рештою громадян встановлено зв'язок. Прохань щодо надання консульської допомоги від них не надходило, додав Ніколенко.

Аварія сталася вранці 13 січня. Повідомлялося, що двоє українців загинули, троє – скалічилися. За кермом автобуса був 47-річний громадянин України. Попередньо, він не впорався з керуванням на мокрій дорозі й перекинувся в кювет.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна ДТП із українцями в Росії: у МЗС розповіли подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути