понеділок, 18 жовтня 2021 21:49

Смерть брата загиблого мера Кривого Рогу: що розповіли колега та поліція

Смерть брата загиблого мера Кривого Рогу: що розповіли колега та поліція
Рідного брата загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова - Андрія - знайшли мертвим у власній квартирі. Фото: t.me/oleksii_taimurzin

Брат загиблого мера Кривого Рогу 44-річний Андрій Павлов, якого знайшли мертвим у власній квартирі, почувався зле ще напередодні.

Але від "швидкої" відмовився, розповів колега, який знайшов його мертвим.

"Я зателефонував близько п'ятої ранку. Він попросив привезти води. Сказав, що на роботу не піде, бо стан такий собі. Сказав, що відлежиться. Від "швидкої" відмовився, сказав, що сам викличе, якщо треба буде. Я поїхав на роботу, зачекав години до 11-ї, набрав його. Він уже не відповів. І за п'ять хвилин також. Востаннє набрав його близько 16-ї години, знову дзвінок був без відповіді. Тому поїхав до нього і вже знайшов мертвим", - каже чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загибель мера Кривого Рогу: озвучили аргумент проти суїциду

Цю ж інформацію підтвердив слідчим, розповів Gazeta.ua начальник Криворізького районного управління поліції Валерій Лютий.

"Ми отримали повідомлення про смерть чоловіка у власній квартирі. Уже на місці з'ясували, що це Андрій Павлов. Він працював на підприємстві "АрселорМіттал Кривий Ріг". Колега зателефонував йому близько п'ятої ранку. Той попросив дві пляшки води й кефір. На роботу не поїхав. Скільки тоді товариш не телефонував – той більше не відповідав. То ж після роботи колега одразу приїхав до Павлова. Знайшов його в квартирі. Одразу викликав "швидку" й поліцію. Медики вже лише констатували смерть чоловіка. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група, експерти, проводиться поквартирний обхід, збирається інформація, хто що бачив. Після того буде прийняте рішення щодо кваліфікації події", - розповів Лютий.

Підтвердив, що видимих ознак насильницької смерті на тілі загиблого немає. Тіло чоловіка буде направлено на проведення судово-медичної експертизи, яка має встановити причину смерті.

Рідного брата загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим у власній квартирі 18 жовтня близько 18:00.

За словами очевидців, ще вранці Андрій Павлов був живий і скаржився на погане самопочуття. Поліцейські розглядають кілька версій причини смерті: зловживання алкогольними напоями та ускладнення, пов'язані з Covid-19.

Його брата – мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли з простреленими грудьми в заміському будинку в селі Вільне 15 серпня.

У поліції розглядали кілька версій — убивство, самогубство й необережне поводження зі зброєю. Також — доведення до самогубства. Слідство ще триває.

Зараз ви читаєте новину «Смерть брата загиблого мера Кривого Рогу: що розповіли колега та поліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути