середа, 20 березня 2013 11:31

Слизькі дороги: міліціонер на службовій машині врізався в зустрічний легковик

Слизькі дороги: міліціонер на службовій машині врізався в зустрічний легковик
ДТП сталося через слизьку дорогу ФОТО: gorod.lv

У вівторок, 19 березня, на автодорозі поблизу села Три Копці Рівненського району міліцейський автомобіль "ВАЗ-2107" влетів у зустрічний легковик "Фольксваген-Пассат" і зіштовхнув його на узбіччя. Правоохоронці пояснюють, що дорога, де сталося ДТП була слизькою.

"За кермом автомобіля "ВАЗ-2107" був 32-річний працівник спецприймальника для осіб, підданих адміністративному арешту при УМВС України в Рівненській області. Він їхав з Рівного у напрямку міста Костопіль. Утім не впорався з керуванням, не врахував погодних умов і виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем "Фольксваген-Пассат", - розповідає Тамара Лисенко, начальник сектора зв'язків з громадськістю обласної міліції.

За кермом автомобіля "Фольксваген" був мешканець райцентру Костопіль. Він їхав у напрямку до Рівного.

Через зіткнення його автомобіль злетів на узбіччя. В нього сильно розтрощило капот. Автомобіль міліціонера також одержав механічні ушкодження. Під час ДТП ніхто з людей не постраждав.

За фактом пригоди у міліції проводять службову перевірку.

Нагадаємо, що в листопаді минулого року, пізно ввечері на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів поблизу села Берестя Дубровицького району на Рівненщині лейтенант міліції на автомобілі "ВАЗ 21093" збив мопед і втік. 19-річна пасажирка загинула на місці ДТП, мопедиста й 15-річну пасажирку госпіталізували.

Зараз ви читаєте новину «Слизькі дороги: міліціонер на службовій машині врізався в зустрічний легковик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути