Ексклюзиви
вівторок, 04 грудня 2012 13:28

Скоро в Раді будуть сидіти порноактриси, як Чичоліна в Італії - політолог

Скоро в Раді будуть сидіти порноактриси, як Чичоліна в Італії - політолог
За словами Бондаренка, він вже давно бореться з порнобізнесом в Україні. Фото: PHL

Українську порноактрису Анастасію Гришай, яка намагається отримати політичний притулок у Європі, можуть позбавити батьківських прав і запроторити за ґрати в Україні.

Про це заявив Володимир Бондаренко, керівник Інституту політичних, соціологічних і маркетингових досліджень.

Політолог розповів, чому виступив проти Анастасії Гришай.

"Вона стала символом порнобізнесу, займалася поширенням порноматеріалів, у цій справі брав активну участь її кримінально-засуджений чоловік, її підтримав "Фемен". Крім того їй вистачило безсоромності проплачувати сторінки жовтої преси і зробити таким чином себе ледве не обличчям України", - зазначив політолог.

Бондаренка обурило, що порноактриса попросила політичного притулку у Чехії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська порноактриса втекла до Європи просити політичного притулку

"Вона що, політична діячка, чи керівник уряду, яких переслідують за політичними мотивам? Якщо просить політичного притулку порноповія, так це жах", - зауважив він.

За словами Бондаренка, він вже давно бореться з порнобізнесом в Україні.

"Раніше у мене було десятки публікацій, спрямованих проти цього бізнесу. Я виступав проти стрипклубів, проти відомих письменників, які займаються розбещенням дітей, проти всіх, хто перекручує мораль", - сказав політолог.

Він вважає, що весь цей скандал, який розгорнувся навколо Анастасії, дуже вигідний їй, оскільки жінка заробляє собі таким чином рейтинг.

"У пресі пройшла помилкова інформація, що я разом із депутатами хочу позбавити порноактрису Гришай батьківських прав. Цю інформацію скоріше за все вигадала сама Анастасія. Ми просто хотіли розібратися. Вона свідомо поширює проти себе цю інформацію, створюючи таким чином собі імідж і піднімаючи рейтинг. Гришай вже давно збиралася виїхати за кордон, бо там більше можливостей займатися цим бізнесом. І у Чехії, куди збиралася податися ця порноактриса, — найбільш ліберальне законодавство стосовно таких осіб. Якщо ж її все таки повернуть до України і слідство встановить, що вона займалася поширенням порнографії, тоді їй буде загрожувати ув'язнення, і позбавлять батьківських прав", - зауважив Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Винничука "настукали" в Генпрокуратуру: за порнографію та заклик повалити владу

За його словами, порнобізнес на сьогодні досяг в Україні загрозливих масштабів.

"9 хвиля порнобізнесу зараз в Україні. Дуже величезний розмах таких речей. Я навіть не здивуюся, що у нас серед депутатів скоро буде сидіти порноактриса, як у Італії Чичоліна. Якщо у склад деяких фракцій обираються масажисти олігархів та коханки, то невдовзі приєднаються найбрудніші члени їх свити", - сказав політолог.

Нагадаємо, українська багатодітна мати і порноактриса намагається затриматися в Європі, заявляючи, що в рідній країні її переслідують за участь у порнографічних фільмах і загрожують відібрати дітей. З цієї причини жінка хотіла отримати притулок у Чехії, але отримала відмову та вирішила попросити захисту у влади ЄС.

Також повідомлялося, що недавно політолог Володимир Бондаренко ще з трьома народними депутатами написав листа з приводу діяльності порноактриси Анастасії Гришай. Була порушена кримінальна справа, і актриса втекла до Чехії.

Зараз ви читаєте новину «Скоро в Раді будуть сидіти порноактриси, як Чичоліна в Італії - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути