вівторок, 18 червня 2013 12:52

Скандального одеського мажора Кравця випустили з СІЗО

Скандального одеського мажора Кравця випустили з СІЗО
Дмитро Кравець. Фото: www.segodnya.ua

Малиновський районний суд Одеси випустив з СІЗО сина депутата Одеської облради Олександра Кравця Дмитра.

Як повідомляє телеканал "АТВ", таке рішення суд прийняв за клопотанням адвоката Д.Кравця через погіршення стану здоров'я його підзахисного, підозрюваного у крадіжці майна на суму 4 млн грн.

Як повідомлялося, у вересні 2012 року відносно Д.Кравця було порушено кримінальну справу за ч.5 ст.185 (крадіжка в особливо великих розмірах або вчинена групою) Кримінального кодексу України. Тоді ж суд заарештував підозрюваного.

Як повідомлялося, в кінці 2011 року Київський районний суд Одеси прийняв рішення амністувати Д.Кравця, який у серпні 2009 року збив на смерть 27-річного чоловіка і залишив інвалідом його 27-річну супутницю. Таке рішення суд прийняв, незважаючи на те, що Д.Кравець врізався у людей, що знаходилися на проїжджій частині, на швидкості 112 км/год, неодноразово конфліктував із законом (за даними адвоката потерпілих, винуватець ДТП фігурує в шістнадцяти кримінальних справах), був під слідством, а за рік до ДТП його вже амністували за скоєний злочин (заволодіння автомобілем за допомогою насильства).

Його батько кілька разів обирався депутатом Одеської міськради, був секретарем фракції Партії регіонів в Одеській міськраді, в 2010 році став депутатом Одеської облради від Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Скандального одеського мажора Кравця випустили з СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути