четвер, 06 вересня 2012 15:58

Одеського скандального мажора, який вбив у ДТП людину, таки запроторили за ґрати

Одеського скандального мажора, який вбив у ДТП людину, таки запроторили за ґрати
Мажор фігурує у шістнадцяти кримінальних справах. Фото: atv.odessa.ua

Малиновський районний суд Одеси заарештував сина депутата Одеської облради від Партії регіонів Олександра Кравця - Дмитра, розповіло джерело у суді.

Низка одеських ЗМІ повідомили, що Д.Кравец заарештований у зв'язку з підозрою у організації численних викрадень елітних іномарок. Джерело агентства спростувало цю інформацію, але відмовилося повідомити, у зв'язку з чим Д.Кравец був заарештований.

"Справа не менш резонансна", - зазначив співрозмовник агентства.

Як повідомлялося, в кінці 2011 року Київський районний суд Одеси прийняв рішення амністувати Д.Кравця, який у серпні 2009 року збив на смерть 27-річного чоловіка і залишив інвалідом його 27-річну супутницю. Таке рішення суд прийняв, незважаючи на те, що Д.Кравець врізався у людей на швидкості 112 км / год, неодноразово конфліктував із законом (за даними адвоката потерпілих, винуватець ДТП фігурує у шістнадцяти кримінальних справах), був під слідством, а за рік до ДТП його вже амністували за скоєний злочин (заволодіння автомобілем за допомогою насильства).

Його батько, Олександр Кравець кілька разів обирався депутатом Одеської міськради, був секретарем фракції Партії регіонів в Одеській міськраді, у 2010 році став депутатом Одеської облради від Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Одеського скандального мажора, який вбив у ДТП людину, таки запроторили за ґрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути