пʼятниця, 19 серпня 2011 15:10

Скандальна забудова на Троєщині йде всупереч наказу мерії

Скандальна забудова на Троєщині йде всупереч наказу мерії

Лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк підготував депутатські звернення до Генерального прокурора і голову КМДА з вимогою припинити порушення прав мешканців Деснянського району. Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії "Фронт Змін".

"19 серпня зранку на конфліктний майданчик приїхав заступник голови Київської міськдержадміністрації Михайло Кучук. Він заявив, що будівництво буде призупинено і відновиться тільки після громадських слухань. Він звернувся до будівельників із вимогою припинити роботи. Він також наказав керівництву "Київміськбуду", яке веде це будівництво, підготувати іншу документацію – на зведення дво- - максимум триповерховго торгово-розважального комплексу, обов'язково передбачивши благоустрій території та місцев відпочинку місцевих мешканців", - повідомили в партії.

Проте незважаючи на всі заклики чиновника, будівельні роботи навіть під час його приїзду не припинялися ні на мить: за парканом працюють кілька одиниць техніка та кілька десятків будівельників.

У розмові з представником "Фронту Змін" перший заступник президента "Київміськбуду" Дмитро Гуленко заявив, що будівництво ніхто зупиняти не збирається, так само як змінювати проект на вимогу керівництва міста. А всі необхідні документи передадуть до мерії за два тижні.

Наразі на майданчику очікують приїзду представників прокуратури. А поки будівельники заварюють з середини ворота.

Як повідомлялось, в останній раз сталася бійка між представниками забудовника на бульварі Висоцького та мешканцями мікрорайону.

Зараз ви читаєте новину «Скандальна забудова на Троєщині йде всупереч наказу мерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути