Ексклюзиви
вівторок, 08 жовтня 2019 12:20

Скандал у лікарні: медики не помітили у потерпілої в ДТП 5 переломів

Скандал у лікарні: медики не помітили у потерпілої в ДТП 5 переломів
У Тернополі в обласній лікарні медики не помітили 5 переломів у 64-річної Ольги Залізняк, яку збила машина. Фото - ТСН

У Тернополі в обласній лікарні не помітили 5 переломів у потерпілої в ДТП 64-річної Ольги Залізняк.

Жінку після огляду 6 медиків відправили додому. А наступного дня її забрала "швидка" вже до міської лікарні. Там виявили зламані шийний хребець, тазові кістки і колінний суглоб, йдеться у ТСН.

Потерпіла працює вахтером у музучилищі. Тепер вона прикута до ліжка. Проте лікарі обласної лікарні помітили лише розсічення голови, а у довідці вказали про забої.

"Нічого страшного, все нормально, все буде добре, просто забої, синці, садна. Ми наполягали на тому, щоб хоча би лишили на ніч, бо це травма голови", - каже племінник потерпілої Олександр Цірук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 14-річна Альона Пупко померла після операції

Родичі завезли жінку додому, адже самостійно пересуватися вона не могла. Вона промучилася усю ніч через страшний біль, а на ранок їй стало зовсім зле. "Швидка" доправила її до лікарні, де відразу виявили численні ушкодження після ДТП. Утім, дії колег із обласної лікарні коментувати відмовляються. А тамтешні медики зовсім неговіркі.

"Кожен лікар має право на лікарську помилку. Він обдивився, він дивився, він зробив обстеження, він помилився, повісимо його? То ми всіх лікарів повісимо!" - захищає колегу головний лікар Тернопільської обласної університетської лікарні Василь Бліхар.

Ольга Залізняк уже написала заяву до поліції, у якій просить покарати медиків цієї лікарні за недбальство та непрофесійність.

25-річна Анастасія Дука 21 вересня померла в реанімації Одеської обласної лікарні. Туди її привезли з районного пологового будинку в Татарбунарах. 15 вересня жінка народила другого сина Олександра і впала в кому. Рідні звинувачують медиків у халатності. Уже звернулися до поліції.

Зараз ви читаєте новину «Скандал у лікарні: медики не помітили у потерпілої в ДТП 5 переломів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути