понеділок, 05 жовтня 2020 09:47

Скалічена донька повзла до мертвої матері: подробиці аварії за участі п'яного поліцейського

Скалічена донька повзла до мертвої матері: подробиці аварії за участі п'яного поліцейського
У Броварах п'яний дільничний збив дівчину з матір'ю. Остання загинула на місці. facebook.com/dtp.kiev.ua

У Броварах на Київщині п'яний поліцейський збив жінку з донькою і намагався втекти. Аварія сталася на пішохідному переході навпроти МКЦ "Прометей".

Жінка загинула на місці події, дівчина отримала травми різного ступеня тяжкості. Вона кричала "мама" і намагалася підповзти до мертвої жінки, за словами свідків. Вони сиділи на лавці біля "Прометея" і почули різкий звук автівки, який і привернув їхню увагу. Коли повернули голову, то побачили, як від удару Volkswagen Passat двоє жінок, що рухалися пішохідним переходом від "Прометею" в напрямку бібліотеки, "перевернулися в повітрі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засміявся й додав газу: п'яний депутат на позашляховику збив дівчат на мопеді, одна загинула

"Дівчину відкинуло на зелену зону до дерев, а жінку старшого віку Volkswagen збив двічі - вдруге в повітрі. Автівка не зупинилася і поїхала далі в напрямку центру. Однак ДТП помітили мотоциклісти, які намагалися зупинити Volkswagen Passat. Ймовірно, водій хотів об'їхати мотоциклістів, але не справився з керуванням і за кілька метрів ударився в дерево біля міськвиконкому", - розповіли свідки, передає dtp.kiev.ua.

Поліція прибула на місце події досить оперативно. Водій Volkswagen вийшов із автівки і намагався втекти, однак правоохоронці втікача затримали.

Аварія сталася в Броварах на Київщині 4 жовтня близько 17:40. За кермом автомобіля був п'яний дільничний офіцер Деснянського управління поліції. Правоохоронця звільнили з органів внутрішніх справ. Його безпосереднього керівника після проведення службового розслідування знімуть із посади.

Зараз ви читаєте новину «Скалічена донька повзла до мертвої матері: подробиці аварії за участі п'яного поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути