понеділок, 05 жовтня 2020 03:24

П'яний поліцейський влаштував смертельну ДТП у Броварах: подробиці інциденту

П'яний поліцейський влаштував смертельну ДТП у Броварах: подробиці інциденту
Винуватця ДТП звільнено з органів внутрішніх справ, а його безпосереднього керівника знімуть із посади. Фото: Нацполіція

У Броварах Київської області поліцейський, перебуваючи в стані сп'яніння, на пішохідному переході збив двох жінок. Одна з них померла від отриманих травм.

За попередніми даними, водій "Фольксваген", перебуваючи за кермом у стані сп'яніння, на пішохідному переході збив двох жінок. В подальшому він, проїхавши ще пів сотні метрів, зіткнувся з деревом, повідомляє управління комунікацій Нацполіції Київської області.

Внаслідок ДТП постраждала від отриманих травм померла, ще одну жінку доправили до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Засміявся й додав газу: п'яний депутат на позашляховику збив дівчат на мопеді, одна загинула

Голова Нацполіції Ігор Клименко заявив, що винуватця ДТП звільнено з органів внутрішніх справ, а його безпосереднього керівника знімуть із посади.

"За кермом автомобіля перебував дільничний офіцер Деснянського управління поліції. Поліцейського, який скоїв смертельну автопригоду, звільнено з органів внутрішніх справ. Його безпосереднього керівника після проведення службового розслідування буде знято з посади. Також ми всіляко сприятимемо представникам ДБР у розслідуванні причин і обставин аварії. Винуватець має понести справедливе покарання", - заявив чиновник.

У Києві сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутки №465. Внаслідок ДТП двоє людей постраждали, ще одна загинула.

Зараз ви читаєте новину «П'яний поліцейський влаштував смертельну ДТП у Броварах: подробиці інциденту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути