пʼятниця, 13 вересня 2019 18:10

"Сина вийняли із зашморгу" - подробиці про чоловіка, який порізав односельців

"Сина вийняли із зашморгу" - подробиці про чоловіка, який порізав односельців
На Чернігівщині на 60 діб арештували 39-річного Сергія Бусела із села Журавка Варвинецького району. Він порізав ножем двох сусідів, колишніх родичів і підпалив сільську раду. Фото - ТСН

Екс-боєць АТО Сергій Бусел із Чернігівщини, якого звинувачують у вбивстві колишньої тещі та пораненні ще 3-х людей, перебуває в слідчому ізоляторі.

До того, що взявся за ніж, його спровокував сусід, Сергій Андрушко, вважає батько підозрюваного Микола Бусел.

"Сто відсотків упевнений, що сина довів до того стану сусід. Він продовбав йому дірку в стелі. Хотів влізти до хати, чи щось украсти – невідомо. Його затримали і відпустили. Тепер він тільки як потерпілий проходить, мовляв провели перевірку і факту умисного пошкодження майна не виявили. Я не виправдовую сина. Але нахабність сусіда і байдужість влади і поліції зробила свою справу. Він не перший раз скаржився на тих сусідів. Вони що заробили – пропили і проблеми на тому закінчилися. Бомжатник розвели. Навіть світла немає в хаті. А та дірка в стелі вже, певно, стала останньою краплею", - розповів кореспондентові Gazeta.ua Микола Якович.

Сергій після того, як поранив сусідів, колишніх родичів та підпалив кабінет голови сільської ради, хотів вкоротити собі віку. Його врятував товариш Роман Потапов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Схильний до агресії: розповіли про чоловіка, який викинув із 4 поверху дружину

"Сергій ще вранці до нього дзвонив, просив під'їхати, але в того не вийшло. Роман приїхав тільки тоді, коли вже все сталося. Син був у хаті, він обпікся, коли палив сільраду. Роману дозволили зайти. Глянув на весь жах і поїхав у аптеку, аби якісь ліки купити. Як повернувся – син уже був у зашморгу. Роман встиг його витягти. Зізнався йому, коли усвідомив усе - зачинився в хаті, хотів, аби його розстріляли. Поліція вогонь не відкривала. Тому вирішив вкоротити собі віку", - додав Микола Бусел.

Каже, що опіки у сина не загоюються. Він уже не може сам ходити, пересувається на милицях. Однак необхідної медичної допомоги не надають.

Добиватеметься, аби покарали сусіда, через дії якого син вхопився за ножа.

На Чернігівщині на 60 діб арештували 39-річного Сергія Бусела із села Журавка Варвинецького району. 4 вересня він порізав ножем сусідів 39-річного Сергія Андрушка і 55-річну Аллу Іванченко, 47-річну сестру колишньої дружини та її матір Ольгу Клеменко, 67 років. Остання від отриманих травм померла. Потім чоловік підпалив сільську раду.

Зараз ви читаєте новину «"Сина вийняли із зашморгу" - подробиці про чоловіка, який порізав односельців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути