четвер, 12 вересня 2019 18:10

Схильний до агресії: розповіли про чоловіка, який викинув із 4 поверху дружину

Схильний до агресії: розповіли про чоловіка, який викинув із 4 поверху дружину
У Харкові арештували на два місяці 34-річного Артура Щербакова. Його підозрюють у тому, що виштовхав із 4 поверху будинку цивільну дружину 33-річну Ольгу Ларкіну. Фото - kh.vgorode.ua

Харків'янин Артур Щербаков, який начебто викинув із вікна 4-го поверху цивільну дружину, схильний до агресії.

Раніше не раз підіймав руку на дівчат, з яким зустрічався. Тепер - на дружину Ольгу Ларкіну. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла знайома Юлія Петренко, 30 років.

"І його, і Олю знаю багато років. В одній компанії колись гуляли. Артура завжди знала з хорошої сторони. Поки з ним не почала подруга зустрічатися. Говорила, що під час навіть незначної сварки він міг по обличчю вдарити. Потім у них з Олею стосунки зав'язалися. Вона не раз потерпала від побоїв. Не раз бачила її із синцями. Але вона не признавалася. То говорила, що вдарилася, то впала. Не раз тікала до мами від нього. Так я бачила, як він її вже із сьомої ранку караулив під будинком, а вона навіть боялася вийти на вулицю. Не раз просив мене, аби я з Олею поговорила, щоб вона його пробачила і повернулася. Але ж про причину тих сварок ніхто не говорив", - розповіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 32-річний чоловік викинув із балкону 57-річну кохану

Додала, що Артур - ромської національності. Має двох братів, але ті нормально влаштували життя. Сам Артур ніде не працював.

"Часто йду на роботу, а він зранку уже п'яний. І кажуть, що на наркотиках постійно. Олю дуже шкода. Якщо вона й вистрибнула сама, то тільки тому, що не могла вийти в двері. У спробу самогубства ніколи не повірю. І якщо буде потреба – готова дати свідчення в суді і розповісти усю правду про нелюда", - сказала Юлія.

11 вересня 34-річного Артура Щербакова арештували на 2 місяці без права на заставу . Його підозрюють у тому, що виштовхав із 4-го поверху будинку цивільну дружину 33-річну Ольгу Ларкіну. Йому загрожує до 15 років в'язниці. Жінка у важкому стані в реанімації. Її дітьми опікується мати.

Зараз ви читаєте новину «Схильний до агресії: розповіли про чоловіка, який викинув із 4 поверху дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути