середа, 11 вересня 2019 20:50

Побив і виштовхав із вікна: подробиці справи про падіння жінки з 4-го поверху

Побив і виштовхав із вікна: подробиці справи про падіння жінки з 4-го поверху
У Харкові арештували на два місяці 34-річного Артура Щербакова. Його підозрюють у тому, що виштовхав із 4 поверху будинку цивільну дружину 33-річну Ольгу Ларкіну. Фото - kh.vgorode.ua

У Харкові арештували на 2 місяці без права на заставу 34-річного Артура Щербакова. Його підозрюють у тому, що виштовхав із 4-го поверху будинку цивільну дружину 33-річну Ольгу Ларкіну.

Трагедія сталася вранці 7 вересня. Поліцейські, які приїхали на місце події, спочатку відкрили кримінальне провадження за статтею "нещасний випадок" із приміткою "самогубство". Після допиту жінки справу перекваліфікувати за статтею "замах на умисне вбивство". Чоловіка затримали. Про це кореспондентові Gazeta.ua повідомила прес-секретар обласного прокурора Віта Дубовик.

"Кілька днів потерпіла була непритомною. Лікарі не допускали до неї правоохоронців, за станом здоров'я вона не могла давати покази. Однак коли вона прийшла до тями, розповіла, що з вікна її викинув власний чоловік", - розповіла Віта Дубовик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 32-річний чоловік викинув із балкону 57-річну кохану

Основна версія слідства, що в день трагедії між чоловіком і жінкою виникла сварка на ґрунті ревнощів.

"Через підозри у подружній зраді ревнивець побив жінку, а потім штовхнув у відкрите кухонне вікно. Раніше підозрюваний неодноразово ставав ініціатором домашніх конфліктів і вже притягувався до адміністративної відповідальності за насильство в сім'ї", - каже Іван Невідомий із місцевої прокуратури №5.

Підозрюваний у суді все заперечував. Сказав, що сварився із дружиною того ранку. А потім Ольга сама вистрибнула з вікна. Він у той момент був у ванній.

Поки жінка перебуває в реанімації, її дітьми опікується її матір.

Раніше повідомлялося, що Ольга Ларкіна начебто сама вистрибнула з вікна, рятуючись від побоїв чоловіка. Жінка дивом залишилася жива. У неї струс мозку, роздроблений таз, розрив правої нирки, забій м'яких тканин голови, обличчя, перелом стегон, закриті переломи лівої гомілки. Стан ускладнився внутрішньою кровотечею.

Зараз ви читаєте новину «Побив і виштовхав із вікна: подробиці справи про падіння жінки з 4-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути