пʼятниця, 09 листопада 2018 11:16

Син ледь не заморив матір голодом

Син ледь не заморив матір голодом
Фото: скрін з відео

У Вінницькій області до лікарні доставили 87-річну жінку, яку власний син ледь не заморив голодом. Броніслава Андрущенко важила всього 30 кг, йдеться у сюжеті ТСН.

"Ми такого не бачили, коли людина - це шкіра та кістки", - зізналася Тетяна Хомицька, лікарка інфекційного відділення Козятинської РЦЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя, яке морило сина голодом, позбавили батьківства

Усі органи жінки вражені від хронічного недоїдання: серцево-судинна, нервова системи, шлунково-кишковий тракт. Медики кажуть, що її морили голодом кілька місяців.

Сусіди звинувачують у трагедії сина - 54-річного Павла Андрущенка. Кажуть, що він залякував матір роками, змушував ходити за горілкою, інакше буде її бити. Розповіли, що старенька перестала виходити на вулицю влітку. Після цього вони забили на сполох.

Сусід сповістив прокуратуру, поліцію, райраду та адміністрацію. Приїхали всі, однак Павло пускати їх до будинку відмовився. У результаті поліцейський вліз через вікно і побачив стареньку в жахливому стані.

Прокуратура з'ясовує ситуацію. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. За неналежний догляд за матір'ю чоловікові загрожує до 6 місяців в'язниці.

На початку серпня 4-річного Владислава з родини Мольченків забрали силоміць соціальні служби. Хлопчик потрапив до лікарні у дистрофічному стані. Важив 7 кг, це майже у півтора разу менше норми. За цей час дитина набрала більш як 4 кг ваги. 3 доньок подружжя також вилучили з родини.

Зараз ви читаєте новину «Син ледь не заморив матір голодом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути