неділя, 18 листопада 2012 11:23

Син екс-губернатора Закарпаття викинувся з 15-го поверху

Син екс-губернатора Закарпаття викинувся з 15-го поверху
Констатувати, що це було самогубство, міліція поки не може. Фото: tsn.ua

У п'ятницю, 16 листопада, із 16-поверхівки в Ужгороді вистрибнув син колишнього губернатора Закарпаття Івана Різака 23-річний Олексій Різак. Напередодні, 15 листопада, з цього ж будинку вистрибнув 16-річний студент Закарпатського державного університету.

Сина відомого з часів "помаранчевої революції" Івана Різака Олексія знайшли під будинком у п'ятницю о пів на восьму вечора. Кажуть, вистрибнув із балкону загального користування 15-го поверху. При самогубці був паспорт. Однак, у міліції не беруться поки що називати це самогубством.

Закарпатський сайт Мukachevo.net повідомляє, що "за словами співробітника міліції, з яким вдалося поспілкуватися на правах анонімності, хлопець стрибнув з 15-го поверху. Перед цим він побував у будинку ймовірно своєї дівчини, залишивши там цінні подарунки та квіти. Тоді повернувся додому, взяв таксі та поїхав до 16-поверхівки, взявши лише паспорт та мобільний".

Олексій був єдиним сином подружжя Різаків. Свого часу грав у "молодіжці" з футболу. Після того, як його батька звинуватили в організації масових заворушень під час виборів-2004 і умовно засудили до 5 років позбавлення волі (19 квітня 2012 року Верховний Суд скасував цей вирок, - ред.) хлопець з родиною переїхав до Харкова. Прожив там 4 роки. Закінчив Харківський національний університет.

Нещодавно Іван Різак з родиною повернувся на Закарпаття.

"Констатувати, що це було самогубство, міліція поки не може. Ведеться розслідування. Слідчі працюють для того, щоби прийняти правильне рішення: чи про порушення кримінальної справи, чи про відмову", – розповіла в коментарі ТСН завідувач сектора зв'язків з громадськістю УМВС України в Закарпатській області Ганна Валюк.

У 2012 році це вже другий випадок, коли самогубця зістрибнув із 16-поверхівки. Перед тим нещасні випадки сталися у лютому 2012-го, в листопаді 2009-го років.

Щороку із ужгородської 16-поверхівки вистрибують 2-3 людей.

Сніжана РУСИН

Зараз ви читаєте новину «Син екс-губернатора Закарпаття викинувся з 15-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути