вівторок, 28 травня 2013 12:36

Син Джмільова лікувався у львівській психіатричній лікарні

Син Джмільова лікувався у львівській психіатричній лікарні
Фото: kuponator.ru

Мустафа Джемільов розповів, що його син Хайсер лікувався у психіатричній лікарні Львова. Припускає, що у сина знову порчалося загострення, яке рідні не помітили.

"П'ять років тому він лікувався у Львові в психіатричній клініці. Потім його виписали, він пив ліки і навіть одружився. А нещодавно у нього, мабуть, знову почалося загострення. Хоча ми цього й не помітили", - сказав батько, повідомляє ТВі.

За словами глави Меджлісу, коли він був у від'їзді, син заліз через кватирку в його закритий кабінет та взяв там рушницю з оптичним прицілом.

"У нього була пристрасть до зброї. У той день, коли сталася трагедія, син стояв біля вікна і возився з рушницею. Крутив - крутив ... І, мабуть, випадково вистрілив. Звичайно, це страшне горе! Адже я сам запросив загиблого підзаробити у себе на прибудинковій території, так як він не міг знайти собі роботу. І добре йому за це платив. Хоча він і відмовлявся брати гроші. У нещасного залишилася старенька мати, дружина і дитина. Ще вчора він з дружиною пив каву у нас на кухні, а тепер його немає ... Ми зробимо для його родини все, що зможемо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матір Хайсера Джемільова каже, що син чисто випадково застрелив людину

Відомо, що загиблий 44 річний Февзі Едемов - був будівельником і часто допомагав по господарству Джемілєвим, які все ще не закінчили будівництво власного будинку. Більш того - він був родичем не менш відомого кримського татарина - голови Меджлісу району Бахчисараю Ахтема Чийгоза.

До слова, Хайсер Джемілєв добре відомий у Криму: він не раз фігурував у новинах, проте за менш гучним приводів. У серпні 2010 року він - власник ряду кафе в Бахчисараї - мав намір побудувати кав'ярню у дворі Ханського палацу. Але історія отримала розголос і Хайсер відмовився від своїх планів, так як сім'ю стали звинувачувати в нечесному отриманні права на будівництво. За інформацією сайту "Майдан", Хайсер Джемілєв є постійним відвідувачем мережі казино "Куш" і "Золото Азарту" і дорогих ресторанів.

Нагадаємо, вчора, Хайсек Джемілєв - молодший син глави Меджлісу убив людину. Нещасний випадок стався о 15:30 в будинку Джемілєва у Бахчисараї внаслідок необережного поводження із зареєстрованою зброєю.

Зараз ви читаєте новину «Син Джмільова лікувався у львівській психіатричній лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути