вівторок, 19 листопада 2013 15:46

Шістьох активістів Greenpeace випустять під заставу

Шістьох активістів Greenpeace випустять під заставу
Фото: lenta.ru

Приморський районний суд Санкт-Петербурга прийняв рішення про звільнення під заставу у 2 млн рублів ще одного активіста з судна Greenpeace "Arctic Sunrise" Мігеля Ернана Переса Орсі (Аргентина). Раніше Приморський і Калінінський районні суди ухвалили таке рішення стосовно ще п'яти активістів.

Про це у вівторок повідомляється в мікроблозі Greenpeace у Twitter.

"Мігель Ернан Перес Орсі (Аргентина) - за рішенням Приморського суду випущений під заставу у 2 млн руб. Заставу має бути внесений до 29.11", - йдеться в повідомленні.

За інформацією московського представництва Greenpeace, у вівторок Приморський районний суд Санкт-Петербурга також звільнив під заставу члена екіпажу судна Greenpeace "Arctic Sunrise" Девіда Хауссманна (Нова Зеландія) і Ану Паулу Альминхана (Бразилія).

У понеділок 18 листопада за результатами судових засідань були звільнені під заставу лікар судна Катерина Заспа, журналіст Денис Синців, прес-секретар Greenpeace Росії Андрій Аллахвердов.

Як повідомлялося, судно "Грінпіс" було затримано в Печорському морі російськими прикордонниками 19 вересня. Екологи намагалися провести акцію протесту проти нафтовидобутку на платформі "Прирозломна". Рішенням суду в Мурманську усіх 30 активістів було заарештовано на два місяці. Серед них є і один українець.

Зараз ви читаєте новину «Шістьох активістів Greenpeace випустять під заставу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути