вівторок, 06 липня 2021 10:47

Семикласниця народить від 17-річного бойфренда

Семикласниця народить від 17-річного бойфренда
На Чернігівщині 12-річна школярка чекає на дитину від 17-річного хлопця. Фото: suspilne.media

У Дроздівці на Чернігівщині 12-річна Наталія чекає на дитину від 17-річного хлопця. Семикласниця перебуває на шостому місяці вагітності. Проживає разом із батьком майбутньої дитини.

Завагітніла після першого сексу. Сергій запропонував, дівчина відмовилася, але потім передумала. Чому – не знає. А Сергій каже, що "мріяв стати батьком у 20 років, а вийшло – у 18", передає Суспільне.

Узимку Наталії часто ставало зле, у школі порадили звернутися до лікаря. УЗД показало 10,5 тижнів вагітності. Родина вирішила переїхати в інше село – у Дроздівку. Наталія стала на облік до гінеколога. До Сергія приїхала поліція.

"14 квітня до поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до них прийшла неповнолітня вагітна дівчина. Слідчий відкрив провадження. Такі дії караються позбавленням волі на термін від десяти до п'ятнадцяти років", - розповіла речниця обласної поліції Наталія Слабеняк.

Про покарання за секс із неповнолітньою Сергій нібито не знав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13-річна дівчина народила дитину від вітчима, який її ґвалтував

Родина Наталії кілька років перебуває на обліку в соцслужб. З дівчиною спілкувався психолог, каже директорка Центру соціальних служб Куликівської селищної ради Лариса Карцева.

"Висновки психолога: мати недостатньо приділяла уваги доньці. Як бачимо, вона й сама вела такий спосіб життя, тому дитина була поза увагою. Мати не очікувала, що таке трапиться. Зараз ми відвідуємо цю родину. Питання про вилучення дітей розглядалося", – сказала Лариса Карцева.

Виховувати дитину Наталія планує разом із Сергієм. Хочуть одружитися, купити будинок і жити окремо від батьків.

У Бориславі на Львівщині 12-річна Тетяна Лучишин народила дівчинку, однак відмовлялася назвати ім'я справжнього батька дитини. Мати Тетяни стверджувала, що вагітність доньки не помічала. Бачила, що вона набрала кілька кілограмів із літа. Але особливої уваги цьому не надала.

Зараз ви читаєте новину «Семикласниця народить від 17-річного бойфренда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути