понеділок, 02 листопада 2020 16:11

13-річна дівчина народила дитину від вітчима, який її ґвалтував

13-річна дівчина народила дитину від вітчима, який її ґвалтував
У Волинській області 63-річний чоловік, неодноразово ґвалтував свою 13-річну падчерку. Вона народила від нього дитину Фото: volyninfa.com.ua

У Волинській області 63-річний чоловік неодноразово ґвалтував свою 13-річну падчерку. Вона народила від нього дитину.

"В червні 2020 року до Іваничівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що під час перевірки за місцем проживання однієї із неблагополучних сімей в районі було виявлено вагітну 13-річну дитину. Під час досудового розслідування, зокрема, після проведення ДНК-експертизи поліцейські встановили, що до зґвалтування дівчини причетний її 63-річний вітчим", - повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько впродовж року ґвалтував неповнолітню доньку

Чоловіку оголосили про підозру за зґвалтування дитини, яка не досягла віку 14 років. Нині суд обрав для нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування триває. Дівчина народила дитину й нині перебуває під наглядом лікарів.

У Ківерцях Луцького району Волинської області поліцейським надійшов сигнал про те, що вітчим зґвалтував падчерку. У результаті проведених заходів правоохоронці встановили, що 46-річний чоловік із 2018-го по 2020 рік неодноразово вступав у статеві зносини з 13-річною падчеркою проти її волі. Мати не вірила дочці. Але дитина не витримала й розповіла все керівнику місцевого відділу поліції.

Зараз ви читаєте новину «13-річна дівчина народила дитину від вітчима, який її ґвалтував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути