четвер, 01 грудня 2011 08:58

Сектант в рясі забив ногами в Києві людину

Сектант в рясі забив ногами в Києві людину

30 листопада в Києві затримали 40-річного чоловіка, який убив людину. До цього він три тижні бродив столицею в підряснику, як священик, пише "Сегодня".

"Він приїхав до Києва нещодавно, купив собі підрясник, потім влаштувався в секту. У цьому одязі він ходив вулицями три тижні. Познайомився з чоловіком. Разом кілька днів здавали металобрухт. Потім випили, і між ними виник конфлікт. Прямо на зупинці почалася бійка. Чоловік втік від сектанта. Але останній його наздогнав, повалив і почав бити ногами. Той втратив свідомість, але сектант ще почав на ньому стрибати", - розповіла прес-офіцер Голосіївського РУВС Юлія Мусташ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стікаючи кров'ю, фотокореспондент Розвадовський повторював "Ярослав, 17 років"

Пізніше чоловік сказав слідству, що, коли він випиває, стає неосудним і в нього вселяється диявол. Як виявилося, сектант вже сім разів сидів за грабежі і розбій. В цілому провів за гратами 23 роки. Проти нього порушили кримінальну справу за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть. Але цю статтю можуть перекваліфікувати в "Умисне вбивство", оскільки сектант зізнався в тому, що хотів його вбити. Тому замість 10 років, чоловік може сісти на 15.

Зараз ви читаєте новину «Сектант в рясі забив ногами в Києві людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути