Ексклюзиви
середа, 30 листопада 2011 11:02

Стікаючи кров'ю, фотокореспондент Розвадовський повторював "Ярослав, 17 років"
5

Фото: Фото: Магнолія-ТВ

На фотокореспондента газети "2000" Віталія Разводовского напали на сходах в під'їзді будинку на Харківському шосе, 168. У той район він поїхав, як розповіли в сім'ї, нібито купити смартфон, з великою сумою грошей. Оголошення про продаж він прочитав в інтернеті, домовився з продавцем і відправився за покупкою з приятелем, як написали друзі Віталія, теж фотокореспондентом, 17-річним Ярославом Полушкіним. На місці передбачуваної покупки і відбувся напад. Мешканці будинку № 168 розповіли подробиці вбивства, пише "Сегодня".

"Вони бігли з 7-го поверху. Хтось кричав "Допоможіть", а хтось "Я тебе вб'ю". У ліфті була кров. Постраждалий стукав у всі двері, але йому не відкривали, він тікав від переслідування. Потім вбивця загнав його в кут тамбура на другому поверсі. Я дивилася через вічко, як той великим кинджалом бив хлопця. Я боялася відкрити, тільки била у двері і кричала. Через хвилину приїхала міліція, нападник зник", - розповіла очевидиця.

Віталій лежав, у нього була порізана щока, але він намагався щось сказати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві зарізали фотокореспондента

"Стікаючи кров'ю, він увесь час повторював: Ярослав, 17 років", - продовжує місцева мешканка. У ЛШД Віталію зробили операцію, проте врятувати його не вдалося. Вчора вдень у соцмережах колеги Віталія писали, що Полушкін зараз у лікарні.

"Він прийшов з мамою, у нього була порізана рука. Почав говорити, що на нього напали якісь хулігани", - сказали в МВС.

У міліції офіційно ім'я підозрюваного поки не називають, посилаючись на таємницю слідства, але кажуть, що бійка була один на один.

"Підозрюється в тому числі неповнолітній, який пов'язаний з фотомистецтвом", - сказав речник МВС Володимир Поліщук.

За словами в. о. начальника ЦГЗ київської міліції Володимира Дмитренка, зараз розглядаються всі версії: вбивство через жінку, з необережності, через гроші. Друзі та колеги відразу почали обговорювати, що трагедія пов'язана з професійною діяльністю. Нібито міліція вилучила флешку останньої зйомки з матеріалом. Але в міліції і в редакції газети "2000", де Віталій працював, це спростовують.

Зараз ви читаєте новину «Стікаючи кров'ю, фотокореспондент Розвадовський повторював "Ярослав, 17 років"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути