четвер, 23 вересня 2021 12:40

"Сьогодні ваш останній день" - школі Дніпра погрожують пермським сценарієм
4

У Дніпрі школу №136 перевірили правоохоронці через погрози в TikTok і підозрілого чоловіка зі зброєю.

Про це повідомила пресслужба Департаменту гуманітарної політики Дніпровської міськради.

Фото: facebook.com/humanipolicy

Невідомий викладав у соцмережу відео з погрозами на зразок "Сьогодні ваш останній день". Профіль цього користувача зараз заблокований.

Також 21 вересня учні помітили біля школи підозрілого чоловіка зі зброєю.

"За словами дітей, він тримав дробовик. До школи жодна підозріла особа не заходила. Адміністрація повідомила поліцію про підозрілу особу. До НВО направили патрульну поліцію. Територію школи перевірили", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У школах хочуть установити металодетектори

Адміністрація школи просить заспокоїти дітей. А якщо буде додаткова інформація - телефонувати за номером 0(66) 747 17 63.

"Повідомлення в ТікТок заблокували. Проводять слідчі дії. 22 вересня із 07:00 на території школи працювала оперативно-слідча група. Заяву до кіберполіції подали", - зазначили у відомстві.

20 вересня 2021-го 18-річний Тимур Бекмансуров почав стрілянину в корпусі №8 Пермського державного національно-дослідницького університету РФ. Частина студентів закрилися від нападника в аудиторіях. Деякі вистрибнули з вікон. Стрілець заздалегідь виклав план нападу в соцмережі.

За уточненими даними загинули шість осіб, постраждали 24. Серед них 19 мають вогнепальні поранення. Раніше повідомляли про вісьмох убитих.

Терорист живий, він у реанімації у важкому стані. Злочинця охороняють 18 поліцейських (п'ять усередині й 13 периметром лікарні) і двоє працівників ОМОН. Усі з табельною зброєю. Ще шестеро поліцейських у резерві, пишуть у Telegram Baza.

Зараз ви читаєте новину «"Сьогодні ваш останній день" - школі Дніпра погрожують пермським сценарієм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути