вівторок, 14 липня 2020 22:34

Щасливі та усміхнені: показали фото родини, яка загинула на Столичному шосе

У страшній автотрощі на Столичному шосе в Києві вижив лише 14-річний Святослав Цурканов.

Фото щасливої родини - батьків та трьох дітей 4, 10 та 14 років - показав у Facebook директор Департаменту комунікацій у МВС України Артем Шевченко.

Автор: facebook.com/artem.shevchenko.9
  Фото родини Цурканових, чиє авто протаранив п'яний Антон Желепа на чужому авто. Вцілів лише 14-річний Святослав. Він - крайній праворуч
Фото родини Цурканових, чиє авто протаранив п'яний Антон Желепа на чужому авто. Вцілів лише 14-річний Святослав. Він - крайній праворуч

"З родини Цурканових живим залишився один старший син хлопець Святослав Цурканов 2006 року народження. Він - крайній справа", - підписав фото Шевченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Як сів за кермо і куди їхав, не знаю": підозрюваного у ДТП із 4 загиблими відправили під варту

Підозрюваний у страшній автотрощі закоренілий правопорушник Антон Желепа, відправлений судом на 2 місяці під варту безальтернативно. Окрім кількох судимостей, 7 разів притягався до адмінвідповідальності за алко і наркокермування.

"А в ту неділю сів за кермо чужої машини взагалі без посвідчення водія, бо був позбавлений його за попередню пиятику. Власниця Мерседеса каже, що він фактично незаконно заволодів їхньою автівкою. Але слідство перевірятиме чи так це було насправді", - додав Артем Шевченко.

12 липня на Старообухівській трасі під Києвом сталася аварія, у якій загинули подружжя, їхні 4-річна донька та син, 10 років. Вижив лише найстарший, 14-річний хлопець. Водій-винуватець Антон Желепа був п'яним, у його крові виявили 1,32 проміле алкоголю, що всемеро перевищує норму. Він їхав дорогою на Mercedes, який викрав у свого роботодавця, в якого працював на дачі. Автомобіль було оголошено в розшук за 20 хвилин після ДТП.

Зараз ви читаєте новину «Щасливі та усміхнені: показали фото родини, яка загинула на Столичному шосе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути